.

.

10 Бр. Коледни Занаяти, изработени са Разнообразни от Дървени Изрезки под формата на Снежинки, Украса за Бродерия, Подарък Етикет, Дървена Украса за Сватба, Цвят на Д?

10 Бр. Коледни Занаяти, изработени са Разнообразни от Дървени Изрезки под формата на Снежинки, Украса за Бродерия, Подарък Етикет, Дървена

BGN 2.33
Продукти

Тази опаковка от 10 недовършени дървени изрязани орнаменти ще се превърне в чудесен коледен подарък със собствените си ръце!Просто раскрасьте и разукрасьте им, за да се получи уникално украшение, който можете да използвате година след година.Материал : дърво. Размер : 5 см в диаметър.Идеален за закачалки, бирок, изработка на картички, бижута и други занаяти.Материал : дърво Размер : 5 см в диаметър, Тази опаковка от 10 недовършени дървени изрязани орнаменти ще се превърне в чудесен коледен подарък със собствените си ръце!Просто раскрасьте и разукрасьте им, за да се получи уникално украшение, който можете да използвате година след година.Идеален за закачалки, бирок, изработка на картички, бижута и други занаяти, включително опаковки 1.

R

Продукти в категория