.

.

Cabilock 2 Комплекта Набор от Мясорубок Набор от Играчки Автомобилни Маси Метла За Подметания Комплект за почистване на работния плот Малка Метла и една Лъжичка Набор ?

Cabilock 2 Комплекта Набор от Мясорубок Набор от Играчки Автомобилни Маси Метла За Подметания Комплект за почистване на работния

BGN 9.61
Продукти

Пластмасата Набор от офис консумативи : Компактен размер, този комплект е лесен за съхранение и переноске. подходящ за дома, офиса, обучение.Комплекти инструменти за деца : по този начин, четка и една лъжичка за боклук лесно да се използва многократно, в продължение на известно време и те имат широко приложение.Концентриран кафе : Висококачествена пластмасов косъм, омекотяване и нежна, без мирис.Гладка дръжка, приятно усещане в ръката.Комплект за почистване на автомобил, Мини размер за лесно съхранение.Идеален за отстраняване на отпадъци с маси и други битови повърхности.Набор от настолни аксесоари : изящна изработка и здравина, им е трудно да се носят или да се скъса, вие заслужавате да имате такъв. Набор от офис консумативи : Компактен размер, този комплект е лесен за съхранение и переноске. подходящ за дома, офиса, обучение.Комплекти инструменти за деца : по този начин, четка и една лъжичка за боклук лесно да се използва многократно, в продължение на известно време и те имат широко приложение.Концентриран кафе : Висококачествена пластмасов косъм, омекотяване и нежна, без мирис.Гладка дръжка, приятно усещане в ръката.Комплект за почистване на автомобил, Мини размер за лесно съхранение.Идеален за отстраняване на отпадъци с маси и други битови повърхности.Набор от настолни аксесоари : изящна изработка и здравина, им е трудно да се носят или да се скъса, вие заслужавате да имате такъв.Пратката включва 2 х четка 2 х лъжичка за боклук Характеристики -Цвят : черен Четка за кафе на бара-Размер : 17,40 X15,30 X4,00 см/6,84 X6,01 X1 малка настолна метла. -Материал : пластмаса четка за мляко на прах за кафе - Лека, компактна чистящая четка за лесно и ефективно почистване без драскотини за почистване на еспресо машина. - детски подарък за дома или като мини-подарък в детската градина за развитие на полезни навици за деца Четка за почистване на автомобили. - Мини размер за лесно съхранение.Идеален за отстраняване на отпадъци с маси и други битови повърхности, средства за почистване на работния плот. - Компактен и приятна форма, подходяща за почистване на работния плот, микровълнова печка, газова печка, постоянно почистване на масата и плота шпатула.

R

Продукти в категория