.

.

NHIKLATA Пенящееся средство За премахване на тежки мазни петна, Универсален Спрей за дълбоко почистване на кухня с мехурчета, Универсален Спрей За почистване без дълг?

NHIKLATA Пенящееся средство За премахване на тежки мазни петна, Универсален Спрей за дълбоко почистване на кухня с мехурчета,

BGN 0.33
Продукти

1 【Средство за обезмасляване на кухни】 Премахва упорити петна само за няколко секунди!Предназначен за проникване на устойчиво мазнини и мръсотия, оставяйки ви с чисти кухненски повърхности и уреди за секунди!Мултифункционален вграден пеноочиститель. 【Спрей за ефективно почистване и дезинфекция от ръжда 】 Това е универсално почистващо средство може без усилие да се режат най-мастни плочи или кухненски принадлежности, благодарение на прецизна формула, то разяжда и прониква под повърхността.【БЕЗОПАСНИ СЪСТАВКИ】 Нежна и ефективна концентрирана формула лесно эмульгирует мазнина и мръсотия, като създава при контакт гъста пяна, която бързо се запазва ръце или предмети в безопасност.Той също оставя постно матирано покритие, което предпазва от избледняване, обезцветяване, напукване на кожата. 【МНОГОЦЕЛЕВИ】 Дайте воля на вътрешната си специалист по почистване с помощта на този спрей за почистване на няколко повърхности като средство за почистване на неръждаема стомана, без разводи, тоалетна, кухненски плотове, интериора на колата, абсорбатори, казанчета и пола, средства за почистване на баня в вана и много други.【Широка гама от】Пеноочиститель работи с всички материали, включително тъкан, платно, готови кожата, PVC, гума, метал, дърво, гелевое покритие, кристал, винил, пластмаса, фибростъкло и др.Средство за отстраняване на петна от тежки масла с пяна Simpletech, Средство за премахване на ръжда с пяна За премахване на ръжда с Кухненски универсална Почистваща спрей с мехурчета, не Смываемый Почистване спрей за премахване на мазни петна Начин на употреба : 1. Спрей директно върху желаната област. Избършете с кърпа или гъба, докато петното не бъде отстранен.Не Трябва да се измие.Просто избършете пяната кърпа, след почистване.Технически характеристики на : Име на продукта : Пеноочиститель за тежки мазни петна Материал : пречистване на Капацитет : 100 мл/3,52 мл Срок на годност : 3 години Размер : 9,6 * 3,7 см/ 17,3 * 3,6 см В комплекта са включени : 1/2 бр. * пеноочиститель за тежки мазни петна Забележки : 1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-5 г/1-2 виж 2. Поради различни монитори и различно осветление на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.

R

Продукти в категория