.

.

Цветен молив случай VTYHYJ, Държач за 480 Моливи, Найлонова Чанта за Писалки с мастило с Печатни Модел, Многослоен Органайзер за Prismacolor за маркери на Crayola, Офис консумати?

Цветен молив случай VTYHYJ, Държач за 480 Моливи, Найлонова Чанта за Писалки с мастило с Печатни Модел, Многослоен Органайзер

BGN 26.12
Продукти

Лесен за носене : молив случай е снабден с дръжка и пагон, с помощта на който можете да го държи в ръка или да се прехвърли през рамото сиПазете 480 моливи в добро ред : В пенале може да се побере 480 цветни моливи.Той е класиран на 10 страници и помага за подреждане на вашите моливи и заедно цветове, за да ви е по-лесно да изберете желания цвят.Добра съвместимост : размер на отворите на пенала са устойчиви, което позволява лесно да поставите моливи на място и ги предпазва выскальзывание или загуба от слота.Голям капацитет : в него могат да се съхраняват не само моливи, но и повече място за вашите телефони, ключове, карти, козметика и т. като цяло, в този пенале достатъчно място за цветни моливи, гелевых дръжки, акварельных химикалки, четки, маркери, моливи за очи, молив за устни, и т. (Моля, обърнете внимание : поради различни серии производство на страницата чанти с надпис "Cactus" в момента не се прибира. Здрав материал : органайзер за моливи изработен от висококачествен плат Оксфорд и има добра износоустойчивост.Освен това, с цип се различават здравина и гладкост застегивания.Лесен за носене : молив случай е снабден с дръжка и пагон, с помощта на който можете да го държи в ръка или да се прехвърли през рамото си.Пазете 480 моливи в добро ред : В пенале може да се побере 480 цветни моливи.Той е класиран на 10 страници и помага за подреждане на вашите моливи и заедно цветове, за да ви е по-лесно да изберете желания цвят.Добра съвместимост : размер на отворите на пенала са устойчиви, което позволява лесно да поставите моливи на място и ги предпазва выскальзывание или загуба от слота.Голям капацитет : в него могат да се съхраняват не само моливи, но и повече място за вашите телефони, ключове, карти, козметика и т. като цяло, в този пенале достатъчно място за цветни моливи, гелевых дръжки, акварельных химикалки, четки, маркери, моливи за очи, молив за устни, и т. (Моля, обърнете внимание : поради различни серии производство на страницата чанти с надпис "Cactus" в момента не се прибира. Здрав материал : органайзер за моливи изработен от висококачествен плат Оксфорд и има добра износоустойчивост.Освен това, с цип се различават здравина и гладкост застегивания.

R

Продукти в категория