.

.

USB-адаптер (2 комплекта) USB Конектор C към конектора и USB A към конектора USB C, съвместим с MacBook Pro на Apple Watch Windows Android Samsung и LG Google Pixel (тип C Черен)

USB-адаптер (2 комплекта) USB Конектор C към конектора и USB A към конектора USB C, съвместим с MacBook Pro на Apple Watch Windows

BGN 2.67
Продукти

НЕ, HDMI : Този адаптер не може да се прехвърлят на видео сигналиНапример, не можете да го използвате с HDMI връзки.ВИСОКА СКОРОСТ : висока скорост на трансфер до 5 Gbit/с, което е 10 пъти по-бързо от USB 2. Това го прави подходящ за бързо зареждане на вашите устройства с помощта на този адаптер USB A-USB C. ТРАЙНОСТ : Устойчива конструкция, изработена от висококачествен корпус от с сплав, за да се гарантира, че тя не се износва с течение на времето.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : не изисква инсталация.Просто щепсела и да играе.ШИРОКА ГАМА от СЪВМЕСТИМОСТ : Съвместим с настолни компютри, лаптопи, честота устройства и компютри с порта USB Type A и USB Type C. Внимателно проектирана за решаване на проблема смущения между сигнал USB 3.Този адаптер USB-C-USB-A е съвместим с всички преносим компютър и смартфон с пристанище Type-C. Адаптер ви позволява да свържете стандартни аксесоари / USB кабели-A на устройства, a USB C. Имало заглушаване на сигнала на Wi-Fi.Адаптер осигурява скорост на трансфер до 5 gbps между свързаните устройства и максимална скорост на зареждане, ограничението на вашите устройства.

R

Продукти в категория