.

.

Първият и последният ден на учебната дъска Знак Обратно в училище за децата, за многократна употреба 1-ия ден на предучилищното образование, Реквизит за снимки в ст?

Първият и последният ден на учебната дъска Знак Обратно в училище за децата, за многократна употреба 1-ия ден на предучилищното образование,

BGN 2.33
Продукти

✅ ПАКЕТ ВКЛЮЧВА В СЕБЕ СИВключва по 1 предмет в първия и последния ден на училищното настоятелство, добър подпори за фотосесия "Обратно в училище", е отличен за предучилищно образование, предучилищна възраст, детската градина и 1-12 клас.Напишете първия ден на детето си в училище и да направи снимки, за да улови тези специални моменти. ✅ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗРАЗЯВАНЕ.Този знак "е Първият ден в предучилищна институция" е проектиран в двустранно дизайн с надписи "Първи ден" и "последния ден".Предложете на детето си да посочи име, клас, възраст, дата, да изразят своето одобрение и мечти и да споделят ТАЗИ ГОДИНА аз НАУЧИХ МНОГО".Направете забавни снимки от дъската първия ден на предучилищна, заключете, като е израснал и се е променил вашето дете за година. ✅ ПРЕКРАСЕН ПОДАРЪК.Използвайте цветни знамена, точка рамка, молив, глобус, ябълка, будилник и други елементи, които децата обичат.Супер сладък и колоритен надпис на дъската в първия и в последния ден на училище - прекрасен подарък за бебе. ✅ МОЖЕТЕ да изтривате ОБРАТНО На УЧЕБНАТА ДЪСКА.Най-добре се работи с течни меловыми маркери, за да пишат по-ярко и лесно да се изтрият влажна хартиена кърпа или влажна кърпа.Използвайте обикновен тебешир не се препоръчва. ✅ ПЪРВОКЛАСНО КАЧЕСТВО. Размери 8,5 x 12 см, изработен от висококачествен плътен картон.Здрав, издръжлив и многократна употреба.Дизайн със заоблени ъгли подходящ за деца.Е покрит с висококачествено фолио, водоустойчива и лесно протираемой.Табела с надпис с тебешир на черната дъска в първия и в последния ден на училище служи като чудесен повод за разговор.Направете сладък снимки от първия, последния ден на училищното настоятелство, заключете, като е израснал и се е променил вашето дете за година.

R

Продукти в категория