.

.

HEMOTON 1 бр. Държач за съхранение на Куки Монтиране на стена Притежателите на Хартиени Кърпи шарнирно окачване Закачалка За Кърпи Въртящата се Закачалка За Съхранени?

HEMOTON 1 бр. Държач за съхранение на Куки Монтиране на стена Притежателите на Хартиени Кърпи шарнирно окачване Закачалка За

BGN 2.33
Продукти

ВЪРТЯЩА се ЕТАЖЕРКА ЗА САЛФЕТКИ - Тази закачалка за кърпи е въртящата се конструкция, плавни линии и елегантен дизайнТова е практичен подарък за всеки повод.Шарнирно окачване ЗАКАЧАЛКА - тя е удобна за използване, и вече няма да се притеснявате за това, че ролка хартия ще падне и образува завесата на кухнята.ОТТОЧНА тръба на шарнирна връзка ДЪРЖАЧ за кърпи - Изработена от трайни и практически материал, тази поставка за салфетки предназначена за продължително използване.ЗАКАЧАЛКА ЗА ХАВЛИИ за баня - Закачалки за кърпи за кухня и баня, чанта за съхранение или салфетка.Отопляеми кърпи за баня - компактен титуляр е от алуминиев материал, е безопасно. ЗАВЪРТАНЕ на ПОЛК за салфетки - Тази закачалка за кърпи е въртящата се конструкция, плавни линии и елегантен дизайн.Това е практичен подарък за всеки повод.Шарнирно окачване ЗАКАЧАЛКА - тя е удобна за използване, и вече няма да се притеснявате за това, че ролка хартия ще падне и образува завесата на кухнята.ОТТОЧНА тръба на шарнирна връзка ДЪРЖАЧ за кърпи - Изработена от трайни и практически материал, тази поставка за салфетки предназначена за продължително използване.ЗАКАЧАЛКА ЗА ХАВЛИИ за баня - Закачалки за кърпи за кухня и баня, чанта за съхранение или салфетка.Отопляеми кърпи за баня - Компактен титуляр е от алуминиев материал, то е удобно и безопасно.Пратката включва 1 х Закачалка за кърпи Особености -Материал : Космически алуминиеви стенни рафтове за съхранение-Цвят : Черен, полици за съхранение на филми -Размер : 39,00 X16,00 X8,00 см. /15,33 X6,29 X3 Титуляр за консервирующей филм. - Това е титуляр за хартиени кърпи за ръце, без пробиване, който е много удобен за инсталиране и използване, без перфорация. - Това също е бижу за вашата кухня или всекидневна, държач за кухненски кърпи. - Това е удобно за вас да използвате, и вече няма да се притеснявате за това, че ролка хартия ще падне и ще се превърне в гредата в кухнята и в банята. - Компактен титуляр е от алуминиев материал, това трайни и безопасни отопляеми кърпи за баня. - Вашият дом ще бъде по-спретнати и чисти с тази закачалка за съхранение на топъл кърпи Swing Arm.Информация за стоки, шарнирно окачване закачалка за ръце - декоративен и практичен аксесоар за съхраняване на вашите неща.

R

Продукти в категория