.

.

Декорация за Абитуриентски партита 2023 С Прибиращ Флага, Аксесоари за Декорация за Абитуриентски партита, Декорации от Злато Лъскава хартия за Абитуриентски парти?

Декорация за Абитуриентски партита 2023 С Прибиращ Флага, Аксесоари за Декорация за Абитуриентски партита, Декорации от Злато Лъскава

BGN 0.67
Продукти

【Предпоставка включва】Набор от чекмеджето на квадратчетата, включително допълнително въже, две деления шапки, много подходящи за украса на абитуриентски партита 【ЛЕСЕН МОНТАЖ】 Подредете буквите правилно според словото, след това проденьте лентата през два предварително изрязани отвори в горната част на всяка буква.Прибиращи квадратчетата, изработени от висококачествен картон, виси като блестящ буква.Картон, дебел и по-лъскав, може да се използва на открито, в противен случай тя ще изглежда по-блестящ на слънцето. 【Размер】 Общата дължина на выдвижного отметка е около 34,2 инча широчина на всеки абитуриентски капачка-около 3,94 инча, а дължината-около 6,3 инча. 【Подходящи за декорация на】 са Много подходящи за висящи от клоните и на тавана или на стената, сочетаясь с десертными маси, на фона и на всички банкет зала.Цялостното цветово оформление също е много подходящ за вашия украса. 【24-часово сервизно обслужване】 Празничен подарък може да бъде лесно се сглобява и се управлява както възрастни, така и деца.Ако имате проблем при ползване, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Вашето удовлетворение ще бъде нашата мотивация за поддръжка!. 【Предпоставка включва】Набор от чекмеджето на квадратчетата, включително допълнително въже, две деления шапки, много подходящи за украса на абитуриентски партита. 【ЛЕСЕН МОНТАЖ】 Подредете буквите правилно според словото, след това проденьте лентата през два предварително изрязани отвори в горната част на всяка буква.Прибиращи квадратчетата, изработени от висококачествен картон, виси като блестящ буква.Картон, дебел и по-лъскав, може да се използва на открито, в противен случай тя ще изглежда по-блестящ на слънцето. 【Размер】 Общата дължина на выдвижного отметка е около 34,2 инча широчина на всеки абитуриентски капачка-около 3,94 инча, а дължината-около 6,3 инча. 【Подходящи за декорация на】 са Много подходящи за висящи от клоните и на тавана или на стената, сочетаясь с десертными маси, на фона и на всички банкет зала.Цялостното цветово оформление също е много подходящ за вашия украса. 【24-часово сервизно обслужване】 Празничен подарък може да бъде лесно се сглобява и се управлява както възрастни, така и деца.

R

Продукти в категория