.

.

44% Избелване на зъбите Средство за избелване на зъбите Bleaching Professional Kit 10 White Гел САЩ Ефективни и бързи резултати за ярки бели картофи усмивки

44% Избелване на зъбите Средство за избелване на зъбите Bleaching Professional Kit 10 White Гел САЩ Ефективни и бързи резултати

BGN 6.99
Продукти

✅【ЛЕСНА УПОТРЕБА】– Не е нужно да губите време за да ида на зъболекар и заплащане на скъпи процедури ✅【БЪРЗО И НАДЕЖДНО】 – премахва петна от кафе, вино, напитки, чай, цигари и много други. ✅ нашата система за избелване в домашни условия е специално проектиран като лесен за използване система с подробни инструкции за употреба. ✅пакетът включва :
10 - 3cc спринцовки с 44% CP избелващ гел за зъби
Инструктивный лист
. ✅【Гаранция за 100% удовлетвореност】 – По някаква причина, поради която не са доволни от тази система за избелване на зъбите, моля, съобщете ни за това. ✅【ЛЕСНА УПОТРЕБА】– Не е нужно да губите време за да ида на зъболекар и заплащане на скъпи процедури. ✅【БЪРЗО И НАДЕЖДНО】 – премахва петна от кафе, вино, напитки, чай, цигари и много други. ✅ нашата система за избелване в домашни условия е специално проектиран като лесен за използване система с подробни инструкции за употреба. ✅пакетът включва :
10 - 3cc спринцовки с 44% CP избелващ гел за зъби
Инструктивный лист
. ✅【Гаранция за 100% удовлетвореност】 – По някаква причина, поради която не са доволни от тази система за избелване на зъбите, моля, съобщете ни за това. ✅Насладете се на ярка усмивка само за 10 минути на ден! ✅Нашата лампа за избелване на зъби е снабден с функции, които правят домашното избелване на зъбите лесно и 100% сигурно. ✅Започнете вашето избелване на зъбите, днес - получавате светлина за избелване на зъбите и ще видите разликата само за броени дни! ✅ По някаква причина, поради която не са доволни от тази система за избелване на зъбите, моля, уведомете ни и не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се разберем по всички заедно. ✅Покупката включва : 10 спринцовки с по 3 клапана на цилиндър, с инструкциите за употреба на гела за избелване на зъбите 44% CP.

R

Продукти в категория