.

.

МОБДИК [2] Защитно фолио Paperfeel за Samsung Galaxy Tab S8 /Galaxy Tab S7 Screen Protector 11 инча, Матово защитно фолио Paperfeel Tab S8/ Tab S7 със защита от отблясъци, пръстови отпечатъци, чувствителнос?

МОБДИК [2] Защитно фолио Paperfeel за Samsung Galaxy Tab S8 /Galaxy Tab S7 Screen Protector 11 инча, Матово защитно фолио Paperfeel

BGN 23.07
Продукти

【СЪВМЕСТИМОСТ】 : Paperfeel е разработен специално за Samsung Galaxy Tab S8 / Samsung Galaxy Tab S7 не е подходящ и за други модели на Samsung. 【ХАРТИЕНА УСЕЩАНЕ за 2-РО ПОКОЛЕНИЕ】 : Защитно фолио Paperfeel е съвместима с Samsung Galaxy Tab S8 /S7. Когато рисувате и пишете, това ще ви дава усещане, близко до допир до хартията.В същото време продукти, които не са цветни точки и преливащи линии на повърхността, която няма да доведе до световъртеж и дискомфорт в очите от продължителна употреба на продукта.Цвят и яснота на изходния екран няма да бъдат променени. 【Защита от отблясъци】 : Матова повърхност на допир като хартия намалява отблясъците, предпазва вашите очи и осигурява ясен преглед на екран.Да пиша, да очертае и да рисувам - да се опиташ да се насладите на хартия. 【Лесна инсталация】 : Лесно инсталиране филм Paperfeel на Samsung Galaxy Tab S8 / S7. С установочным комплект Mobdik и видео можете да го инсталирате добре.Моля, запознайте се с видео инсталация. 【Чувствителност Към допир】 : Филм Paperfeel ультратонкая.Той запазва чувствителността към прикосновениям толкова, колкото и на екрана на Samsung Galaxy Tab S8 / S7.

R

Продукти в категория