.

.

CHDHALTD 5/10 бр. Закачалки За детски дрехи от Ратан, Органайзер За съхранение на Детски Дрехи, Естествен Дървен Окачен на Кука за Шапки, Подарък за Деца (10 бр)

CHDHALTD 5/10 бр. Закачалки За детски дрехи от Ратан, Органайзер За съхранение на Детски Дрехи, Естествен Дървен Окачен на Кука за Шапки,

BGN 6.43
Продукти

Закачалка с плетене на една кука във формата на хубава мечка, на която лесно да организирате дрехи, че ще се превърне в чудесна украса за детската стая и ще помогне да се организира гардероба на вашето детеДървена закачалка за дрехи е много твърда, има висока носеща способност, а максималното тегло е 1500 г. Материал : ратан.Може да се използва с увереност.Цвят : натурален Размер : 22,8 *12 виж на Помещение включва : 5/10 бр.Скъпи приятели, добре дошли в магазин.За мен е голяма чест да се запознаем с теб.Надявам се, че тук ще бъде едно приятно преживяване за пазаруване.Количество : 1 бр. Материал : ратан Помещение включва : 5/10 бр. Размер закачалки : 22,8 * 12 см Цвят : натурален На закачалка има кука във формата на хубава малка мечка, лесно да организирате дрехите си като отлично украса на детска стая, за да се организира гардероба на вашето дете.Дървена закачалка за дрехи е много твърда, има висока носеща способност, а максималното тегло е 1500 г. Може да се използва с увереност.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

R

Продукти в категория