.

.

Планински МЪЖКИ резервни Части за автомобила, Волана, Навигация Скоба за Мобилен Телефон, USB Зареждане, за BMW F900R F900XR F 900 R F 900 XR F900 R F900 XR 12 мм, Здрав (цвят: комбиниран)

Планински МЪЖКИ резервни Части за автомобила, Волана, Навигация Скоба за Мобилен Телефон, USB Зареждане, за BMW F900R F900XR

BGN 2.67
Продукти

- Изработени от висококачествени материали и инструменти, са идеални за вашия автомобил професионални продукти, задължително се обърнете към специалисти за инсталиране.Диаметър на сребърен прът е 12 мм *1. Монтаж на поперечине на предното стъкло, която се монтира на предното стъкло за инсталация. Забележка : В комплекта не са включени декоративни елементи.Вид материал : алуминий и стомана 304. - Изработени от висококачествени материали и инструменти, са идеални за вашия автомобил. професионални продукти, задължително се обърнете към специалисти за инсталиране.Диаметър на сребърен прът е 12 мм *1. Монтаж на поперечине на предното стъкло, която се монтира на предното стъкло за инсталация. Забележка : В комплекта не са включени декоративни елементи.Вид материал : алуминий и стомана 304.При покупка моля оставете съобщение се посочва годината на издаване и модела на автомобила, за да се ускори и по-точно да вземем стоки.Ако Имате нужда от Повече Различни видове Авточасти, моля пишете ни.Ние ще Ви служи с цялото си Сърце.Подходящ за навигация скоба F900 R F900 XR, поставки за мобилни телефони, диаметър сребърен прът 12 мм * 1 се монтира на поперечине на предното стъкло, която е монтирана на предното стъкло, за да инсталирате Забележка : да Не се включва декоративни елементи Тип материал : алуминий и стомана 304 Тип елемент : калъфи и декоративни корнизи Теглото на елемента : 0,3 кг.

R

Продукти в категория