.

.

Cabilock Тава за бижута 2 бр. Вечерни Сини и Ключови Монети Шестостенния Дисплей Тенис на Маса за Бонбони Чиния Чантата си на Игра На Кости от Изкуствена Кожа Сгъваем Те?

Cabilock Тава за бижута 2 бр. Вечерни Сини и Ключови Монети Шестостенния Дисплей Тенис на Маса за Бонбони Чиния Чантата си на Игра На Кости

BGN 12.82
Продукти

Сгъваем държач за кубчета : Бутон здрава и лесно отваряне и затварянеМетални кубчета : сгъсти възвръщане структурата не е лесно да се деформира, не е лесно ритам и още много други.Войлочный тава за кубчета : Игра на зарове .Изработен от изкуствена кожа, лек, vi, Плоча за гривни : сгъсти възвръщане структурата не е лесно да се деформира, не лесно да се разлее и много други.тава за притежателя на ключове.Тава за игра на зарове и съхранение : Тава за игра на зарове Бутон здрава и лесно отваряне и затваряне.Осъществяване на Списък 1 x тава за игра на зарове Характеристики-Изработени от изкуствена кожа, лек si - Размер : Около 23x23x5 виж - красив и практичен, в него може да съхранявате вашите електронни устройства, като мобилни телефони, часовници, ключове и т. - Материал : изкуствена кожа. Бутон - здрав, лесно се отваря и затваря. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Сгъсти възвръщане структурата не е лесно да се деформира, не лесно да се разлее и много други.Информация за стоки, плоча за гривни Този продукт представлява шестостенния тава за игра на зарове, направени от екологично чисти изкуствена кожа, който трябва внимателно избършете с влажна кърпа, за да се възстанови яркост.Метални кубчета проста и универсална дизайн, удобни за употреба и переноске, с шут в 6 ъглите, облегчающими сгъване и разгръщането.

R

Продукти в категория