.

.

Латунная Подвесная Фоторамка TLBTEK, Двойна Стъклена Рамка 8x12 см за Пресовани цветя, Прозрачна Рамка за показване на пури в ограничени бройки произведения на изкуств?

Латунная Подвесная Фоторамка TLBTEK, Двойна Стъклена Рамка 8x12 см за Пресовани цветя, Прозрачна Рамка за показване на пури

BGN 3.00
Продукти

【Модерна естетика работи със собствените си ръце】 Двойна стъклена рамка за пресовани цветя носи елегантен стил в дома или офисаСъвпадение на обикновения эстетическому предвид квадратен дизайн изглежда наистина модерно и атрактивно.Метална рамка за снимки - идеалния подарък за Коледа и рожден ден за деца, приятели и членове на семейството. 【Рамка за снимки от двойно стъкло на】 Рамка от изкуствено стъкло за пресовани цветя с 2 страни от тежкото стъкло, можете да поставите 2 снимки или хербарий близо един до друг и да ги затвори. 【Идеален за домашен интериор със собствените си ръце】 Подвесная стъклена рамка за снимки, подходящи за демонстрации на сухи растения, пресована цвете, детска шедьовър, ботаническата декор на стените, фотоколлажа, плакат, подпис, на произведения на изкуството.Можете да се мотае плаващ лихвен стъклена рамка в гардероба, спалнята, хола, семейната стая, трапезарията, художествена изложба, офиса и ресторанта. 【Материал】 Рамка за снимки с прессованным стъкло е изработена от висококачествена и здрава месинг, стъкло с висока разделителна способност, от " златната верига, която може лесно да виси на стената. 【Размер】 Цвят : златен. Д *Ш : 21*29,7 см (8,27 * 11,69 инча).Опаковка от ударопрочной пяна, за да се предотврати напукване на стъклото. 【Колко дебелина може да се постави в рамка?】Най-голямата дебелина, равна на дебелината на монети. 【Модерна естетика работи със собствените си ръце】 Двойна стъклена рамка за пресовани цветя носи елегантен стил в дома или офиса.Съвпадение на обикновения эстетическому предвид квадратен дизайн изглежда наистина модерно и атрактивно.Метална рамка за снимки - идеалния подарък за Коледа и рожден ден за деца, приятели и членове на семейството. 【Рамка за снимки от двойно стъкло на】 Рамка от изкуствено стъкло за пресовани цветя с 2 страни от тежкото стъкло, можете да поставите 2 снимки или хербарий близо един до друг и да ги затвори. 【Идеален за домашен интериор със собствените си ръце】 Подвесная стъклена рамка за снимки, подходящи за демонстрации на сухи растения, пресована цвете, детска шедьовър, ботаническата декор на стените, фотоколлажа, плакат, подпис, на произведения на изкуството.

R

Продукти в категория