.

.

Контейнер за закуски ABOOFAN Подарък Кутия За Бонбони, Кутия За Бонбони Кръгла Лидице Банка За Съхранение на Сватбени Бонбони Подарък Контейнер за Сватба, Рожден Ден, ?

Контейнер за закуски ABOOFAN Подарък Кутия За Бонбони, Кутия За Бонбони Кръгла Лидице Банка За Съхранение на Сватбени Бонбони

BGN 1.00
Продукти

1 Идеален за сватбена украса, на парти по случай рожден ден, булчински душ, юбилей, можете да украсите с шоколадови бонбони или малък подарък за вашите гости.В кутията, опаковани в плоска опаковка и лесно да ги събере сам.Идеален дом декор за разнообразно показване на Коледа, сватба, годеж, юбилей, парти, под формата на висящи украшения на клоните на дърветата, централните елементи на масата, около парапет, над рецепцията различна дължина и т., Модерен и практичен кутия за бонбони за вашите гости.Изработен е от материал, трайно и безопасно. Идеален за сватбена украса, на парти по случай рожден ден, булчински душ, юбилей, можете да украсите с шоколадови бонбони или малък подарък за вашите гости.В кутията, опаковани в плоска опаковка и лесно да ги събере сам.Идеален дом декор за разнообразно показване на Коледа, сватба, годеж, юбилей, парти, под формата на висящи украшения на клоните на дърветата, централните елементи на масата, около парапет, над рецепцията различна дължина и т., Модерен и практичен кутия за бонбони за вашите гости.Изработен е от материал, трайно и безопасно.Описание Тези елегантни кутии за бонбони, изработени от висококачествен материал, издръжлив и са безопасни.Те могат да се използват за опаковане на бонбони, шоколад и т., Можете да украсите с тях вашия подарък. раздайте го на семейството си или приятели.Идеален за сватби, партита, рожден ден и т. Характеристики - Цвят : розов. - Материал : Калай. - Размер : около 6,8x6,8x6,8 см/2,68x2,68x2,68 инча. - Произведен от материал, трайно и безопасно, предназначен за дълъг период на използване. - Подходящ за опаковане на по-малки подаръци, шоколад, бонбони и т. - Коварен занаятчийско производство, също така служи и за подарък кутия за сватба. - Защитава вашите неща от надраскване и лесно се открива. - Модерно и практично кутия шоколадови бонбони ще зарадва вашите гости.- Цвят : Розова кутия за колан.8 виж Опаковката, включваща 5 x конфетных кутии.

R

Продукти в категория