.

.

DARENYI 3 мм Черен Акрилен Лист от Плексиглас Пластмасови Панели от Черен Акрил за Занаяти, Рисуване, печат, Фото и т.н. (2 бр., 40x30 см)

DARENYI 3 мм Черен Акрилен Лист от Плексиглас Пластмасови Панели от Черен Акрил за Занаяти, Рисуване, печат, Фото и т.н. (2 бр.,

BGN 2.33
Продукти

【Траен и гъвкав】-Висококачествен акрилен лист стегната стандартен стъкло, него не е лесно да се прекъсне, той е много гъвкав, може да се приложи за най-различни занаяти, рисуване, печат и т 【Няколко техники за използване】 Можете да използвате тези големи акрилни листове за лазерно рязане, гравиране с CNC, UV-печат, фрезоване и пробиване на процеса на горещо огъване, рисуване и т. 【Широко приложение】- Тези акрилни листове от плексиглас и може да се използва за редица занаяти и професионални проекти, като например замяна на стъклото в фоторамке, изготвяне на вратата, табели, менюта, витрини, на гърба за кухнята или банята, декорации или художествени занаяти и т. 【Характеристики】- Пластмасов лист използва професионален режещ занаят, точния размер, плосък край, устойчивост на атмосферни влияния и uv радиация.И двете страни са покрити със защитно фолио, предотвращающей появата на драскотини или петна. 【Размер】-Акрилна бяла дъска с размер 40x30 см / 16x12 инча, дебелина 3 мм /0,12 инча, лесно се поддават на рязане и производство на ръцете си с помощта на ножица, лазер, десктоп триони, бормашини и т. 【Траен и гъвкав】-Висококачествен акрилен лист стегната стандартен стъкло, него не е лесно да се прекъсне, той е много гъвкав, може да се приложи за най-различни занаяти, рисуване, печат и т. 【Няколко техники за използване】 Можете да използвате тези големи акрилни листове за лазерно рязане, гравиране с CNC, UV-печат, фрезоване и пробиване на процеса на горещо огъване, рисуване и т. 【Широко приложение】- Тези акрилни листове от плексиглас и може да се използва за редица занаяти и професионални проекти, като например замяна на стъклото в фоторамке, производство на вратата, табели, менюта, витрини, на гърба за кухнята или банята, декорации или художествени занаяти и т. 【Характеристики】- Пластмасов лист използва професионален режещ занаят, точния размер, плосък край, устойчивост на атмосферни влияния и uv радиация.И двете страни са покрити със защитно фолио, предотвращающей появата на драскотини или петна. 【Размер】-Акрилна бяла дъска с размер 40x30 см / 16x12 инча, дебелина 3 мм /0,12 инча, лесно се поддават на рязане и производство на ръцете си с помощта на ножица, лазер, десктоп триони, бормашини и т.

R

Продукти в категория