.

.

5шт САМ Диамантена Живопис Ключодържатели Любимец Заек Диамантена Форма на Мозайка Бродерия Дамска Чанта с Висулка Подаръци (джудже-а)

5шт САМ Диамантена Живопис Ключодържатели Любимец Заек Диамантена Форма на Мозайка Бродерия Дамска Чанта с Висулка Подаръци (джудже-а)

BGN 0.33
Продукти

Пратката включва : 5 бр ключодържател, САМ диамантени ключодържатели ключодържател в различни стилове, достатъчно, за да може да се използват и споделят със своите близки и приятели.Ключодържател с диаманти "Направи си сам" е по-подходящ за начинаещи, може да се освободите от стреса, да се научат да се намали стреса, емоционално да се адаптират, да подобрят увереността в себе си и постоянство, да развие търпение и подобряване на практически умения на децата.Творчески комплект за ключове с пълна диамант рисувани "Направи си сам", с диамантени инструменти, може да се използва като аксесоар за дамска чанта/раница/ чанта през рамо или да се мотае в къщата, колата, офис прашка, прост, но не е прост, нека сложи.Уникален подарък за всички ваши приятели, деца.Сладък cartoony начин - най-добрият подарък за рожден ден, Коледа, годишнини и др за момичета и деца.Блестящ под светлината, това е най-популярната украса със собствените си ръце в света.Каквато и да е друга Услуга?Ако имате някакви проблеми, моля, не се притеснявайте, можете първо да свържете се с нас, ние обещаваме, че ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Добре дошли в нашия магазин!Характеристика : Рисувани със собствените си ръце, оригиналност, боядисване и пайетки от смола, искри от смола ослепителен, уникален блясък, блестящи на светлината, са най-популярните декорации за вашите ръце в момента.Параметри : Количество : 5 бр. Материал : Ключодържател + кристали от смола Тип страз : Пълна бормашина със специална форма DIY Диамантена живопис Етапи на производството : 1. Вижте всички неща в опаковката преди боядисване! 2. Нанесете лепило върху дръжката и намерете символ на платно 3. Изберете подходящ таблетка с помощта на дръжката 4. Нанесете на таблетка на лепилен слой акрилна дъска (махнете само необходимия брой защитно фолио, за предотвратяване на изсушаване на остатъци от лепило) 5. Когато приключите, нанесете върху картина на маса, за да диаманти добре приклеились Забележка : Това е диамантена живопис със собствените си ръце.Това още не е свършила.Ти трябва да направите това, като себе си.Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

R

Продукти в категория