.

.

Восъчна Пръчка за коса ZENTANMEI 2,7 Грама, Гел за Опитомяване на косата Fly Away Коса, Гел за Опитомяване на косата 0,63 Мл, Крем-Восък за стилизиране на Гладка Перуки Flyaways, Укр?

Восъчна Пръчка за коса ZENTANMEI 2,7 Грама, Гел за Опитомяване на косата Fly Away Коса, Гел за Опитомяване на косата 0,63 Мл, Крем-Восък

BGN 2.00
Продукти

【ПРЪЧКА ЗА СТАЙЛИНГ на КОСА от ЕСТЕСТВЕН МАТЕРИАЛ】 Незабавно укротите палав коса с помощта на нашата веганской формула, която овлажнява и предпазва косата на място само с едно движение не са мазни, идеални за подреждане на малки изтощена коса. 【БЪРЗО да РЕШИТЕ ПРОБЛЕМИТЕ СИ С ВЫПАДАЮЩИМИ КОСА】Нашата пръчка за коса flyaway е разработен по такъв начин, за да бъде компактен и лесен за използване, така че можете да вземете го със себе си навсякъде и да завърши на прическа само за 2 секунди. 【ПРЪЧКА за коса FLYAWAYS ЛЕСЕН ЗА използване 】 Подходящ за всички типове коса и случаи, включително сватби, срещи, пазаруване и партита. 【ХИДРАТИРАЩ ПРЪЧКА ЗА КОСА】Нашата финишная пръчка не само укрощает къдрици, но и овлажнява косата, което ги прави блестящи и гладки, не ги прави смели. 【ИНСТРУМЕНТ за ПРИЧЕСКИ】 Получат пълен набор от инструменти за прически с нашите крем-маска за подреждане на дребни парчета коса тегло 0,63 течни унции flyaway feel cream wax. 【Укротител Улетающих Коса】С помощта на тази пръчки за опитомяване на косата може да укроти ги само за 2 секунди, потапяне в нея и внимателно избърсване, за да си бакенбарды и бретон не разлетались пред вас един милион пъти на ден, а вратът остава свежа, тук през лятото не е горещо.【Незабавно се освобождава от резба】Растрепавшиеся на космите се готвят да летят?Запознайте се с нашите бестселър №1 на "fly away hair stick" за стайлинг на коса, контрол на резба и грижа за косата.Нежна веганская формула овлажнява, поддържа и незабавно изглажда косата на детето едно бързо и лесно движение.

R

Продукти в категория