.

.

LIANGGEHAIZI 2 бр. Масажисти за Коса и скалп С Меки Силиконови Косми, Четки за Шампоан, Богат на функции Четки за Душата, Скраб за Кожата на Главата, Масаж на Главата, Грижа ?

LIANGGEHAIZI 2 бр. Масажисти за Коса и скалп С Меки Силиконови Косми, Четки за Шампоан, Богат на функции Четки за Душата,

BGN 0.33
Продукти

【Материал премиум-клас】 47 плавниците тези массажеров за косата и кожата на главата, изработени от хранително-силиконов материал, който е екологично чист, водоустойчив, гъвкав, здрав, безопасни за употреба и не пречи на кожата на главата 【Няколко функции】 Мокро и сухо двойна употреба.Той се използва за масаж и почистване на кожата на главата, подобрява кръвообръщението на кожата на главата, стимулира растежа на косата, намалява тяхната загуба, ексфолира и премахва пърхота, намалява стреса и драскотини. 【Ергономичен дизайн】 Ръкохватка е с ергономичен дизайн, който съответства на извивката на ръката си и му е удобно да се държи както с лявата, така и дясната ръка).Страничната страна има конструкция, устойчива на хлъзгане, така че продуктът не е лесно падат от ръцете по време на употреба. 【Лек и преносим】Продуктът е с малки размери и ниско тегло.Лесно може да се сложи в чантата си или багажника, което е много удобно за носене.Това също може да ви осигури максимално комфортен масаж по време на пътуване.Конструкция дантела улеснява съхранението му. 【Применимая група】 Подходящ за мъже, жени и деца, също е подходяща за всеки тип скалп и коса (дебели или тънки, къси или дълги, мазни или сухи). 【Материал премиум-клас】 47 плавниците тези массажеров за косата и кожата на главата, изработени от хранително-силиконов материал, който е екологично чист, водоустойчив, гъвкав, здрав, безопасни за употреба и не пречи на кожата на главата. 【Няколко функции】 Мокро и сухо двойна употреба.Той се използва за масаж и почистване на кожата на главата, подобрява кръвообръщението на кожата на главата, стимулира растежа на косата, намалява тяхната загуба, ексфолира и премахва пърхота, намалява стреса и драскотини. 【Ергономичен дизайн】 Ръкохватка е с ергономичен дизайн, който съответства на извивката на ръката си и му е удобно да се държи както с лявата, така и дясната ръка).Страничната страна има конструкция, устойчива на хлъзгане, така че продуктът не е лесно падат от ръцете по време на употреба. 【Лек и преносим】Продуктът е с малки размери и ниско тегло.Лесно може да се сложи в чантата си или багажника, което е много удобно за носене.Това също може да ви осигури максимално комфортен масаж по време на пътуване.

R

Продукти в категория