.

.

Щипки за коса Bealee Big за жени и момичета, Нескользящие Мат Фиби за коса за Гъста Тънки Дълги Коса, Аксесоари за коса, с голям банан Челюст с Размер 4 инча, Щипки за коса ?

Щипки за коса Bealee Big за жени и момичета, Нескользящие Мат Фиби за коса за Гъста Тънки Дълги Коса, Аксесоари за коса, с голям

BGN 2.00
Продукти

? Един размер подходящ за всички прически - е Изработен от висококачествена акрилна пластмаса пастелни тонове и здрава метална пружина, която му позволява да се отварят под ъгъл, близък до 180 °, и не се чупи, идеална за вашите дебели / тънки / къдрава / права косаТе са достатъчно леки, и дори не забелязват, че те са ви в косата. ? 2 стил за всякакви поводи - се предлага с 2 стилове скоби за нокти : 3 опаковки класически скоби за нокти и 3 опаковки квадратни скоби за нокти, идеално подходящи за различни стилове дрехи и различни случаи, като например измиване на лицето, грим, готвене, занимания по йога или защита на косата от водата по време на къпане. ? Нескользящая матово покритие - нокти за коса Bealee с матова повърхност не са хлъзгави, тъй като те никога не выскальзывают от ръцете си, дори и мокри.Вътре има мека вътрешна шипа, които държат косата на място, а благодарение на мощната метална пружина и голям когтю тези скоби-нокти ще се здраво стискане на косата, но не натягивать им, като гума. ? Идея сладък подарък за всяка възраст - тези щипки за коса, модерни и красиви, с тях можете да правите различни прически, като те са предназначени за дами и момичета от всички възрасти.Това би бил чудесен подарък за вашата приятелка, сестра, съпруга или майка за рожден ден, Коледа, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, Ден на майката и т. ? Сбогом, Горещ климат - много е важно да има възможност за премахване на космите от врата на предстоящите през лятото.Ако вие не искате да се горещ климат косата вися на шията или около нея, нашите щипки за коса-нокти - вашият най-добър избор.Фиби-ноктите Bealee позволяват да оформите косата си по няколко различни начина.Мощната метална пружина и малки вътрешна скилидки вътре нокът помагат за здраво задържане на косата през целия ден.Бързи и лесни прически с помощта на заколок Bealee, сгънете ги върне или да повдигнете с помощта на нашите класически аксесоари за коса, които се предлагат в широк диапазон от стилове и форми.Дръжте косата здраво по време на рязане или подреждане и осигурява бърз случайни модерен стил или полуофициальную прическа, подходяща за различни стилове и случаи, може да се използва за създаването на различни модни прически, прави момичетата по-красиви и специални.

R

Продукти в категория