.

.

DANNEASY, 12 Листа, Флуоресцентни Етикети за Дизайн на Ноктите, Холографски Стикери за нокти под формата на Пеперуди, Стикери за Дизайн на ноктите под формата на Звезда, ?

DANNEASY, 12 Листа, Флуоресцентни Етикети за Дизайн на Ноктите, Холографски Стикери за нокти под формата на Пеперуди, Стикери за Дизайн на

BGN 5.33
Продукти

Пратката включва - 12 листа флуоресцентни стикери за нокти, повече от 600 броя от изящни десени, ярки цветове и по-добро качество, те могат свободно да се комбинират с различни дизайнами ноктиЕлегантен дизайн - Тези светещи стикери за нокти се състои от 12 серии, звездите, луната, пеперуди с различна форма, звездите, вселената, съзвездия, луната нанесете фоновия цвят на ноктите и подсушете го. Махнете лента с етикети, изберете желания модел, махнете стикер пинсети, след това я залепете директно върху нокът. Нанесете върху ноктите най-горния слой, за да предпазите стикер и дават на професионалното маникюру устойчив вид, или нанесете слой прозрачен лак за нокти.Постигане на успех. ⭕ТОПЛО БЕЛЕЖКА : 1. Пинсети има остър на върха, моля, съхранявайте в място, недостъпно за деца. Моля, позволете едно малко отклонение в размер на измерване. Моля, разберете, че цветът на продукта може да се различават леко от снимките, поради различни показване на екрана на компютъра.

R

Продукти в категория