.

.

SDFGH Преносими настолни USB-вентилатори с въртене на 360 ° нагоре-надолу, 3 прехвърляне на Регулиране на вятъра, Мини-Ръчно-хладен въздух, акумулаторна батерия (Цвят: E, р?

SDFGH Преносими настолни USB-вентилатори с въртене на 360 ° нагоре-надолу, 3 прехвърляне на Регулиране на вятъра, Мини-Ръчно-хладен

BGN 1.00
Продукти

автоматично се завърта на 360 ° нагоре и надолу, независимо от това, легнете ли вие, стоите или седите, можете да се наслаждавате на прохладата крайДълготрайни дующий бриз, режим мек полъх на първа предавка може да работи до 36 часа.Той има три режима на вятъра - "зимен вятър", "естествен бриз" и "силен вятър", които отговарят на различните нужди в различни моменти.То работи с ниски нива на шум, подходящ за хотел, офис, спалня и хол на открито и при пътуване.Може да се сложи на масата, не трябва да държат в ръцете си, освободи ръцете си, за да гледате сериали и игри. автоматично се завърта на 360 ° нагоре и надолу, независимо от това, легнете ли вие, стоите или седите, можете да се наслаждавате на прохладата край.Дълготрайни дующий бриз, режим мек полъх на първа предавка може да работи до 36 часа.Той има три режима на вятъра - "зимен вятър", "естествен бриз" и "силен вятър", които отговарят на различните нужди в различни моменти.То работи с ниски нива на шум, подходящ за хотел, офис, спалня и хол на открито и при пътуване.Може да се сложи на масата, не трябва да държат в ръцете си, освободи ръцете си, за да гледате сериали и игри.Пакетът включва : Вентилатор за охлаждане * Кабел 1 USB * 1 Ръководство за потребителя * 1 Параметри : Мощност (W) : 2 W Напрежение (v) : 5 Размер на продукта : 142*155*67 мм Бележки : 1. Моля, проверете съвместимостта, преди да купите. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета на изображението. Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 виж Свалящ се преден защитно покритие за удобство редовно почистване.

R

Продукти в категория