.

.

Пиенето за птици, Пияч за птици, Автоматично Се за птиците, за Пиенето на вода: 10 бр., Диспенсер за вода за птиците, Инструмент за подаване на вода, без изтичане, Аксес?

Пиенето за птици, Пияч за птици, Автоматично Се за птиците, за Пиенето на вода: 10 бр., Диспенсер за вода за птиците, Инструмент за подаване

BGN 2.33
Продукти

? ЧАША за птици със защита от пръски Удобен и практичен диспенсер за вода, който може да се пие гълъби ? ПЛАСТМАСОВ ПИЕНЕТО за ДОМАШНИ ПТИЦИ Подходящи за семейства и магазини, е на декоративни и практични. ? АВТОМАТИЧНО БУТИЛКА за ВОДА PARROT Гладка повърхност, позволява лесно почистване и измиване. ?ПИЕНЕТО за ПТИЦИ Тази автоматична пиенето на вода ще ви донесе много удобства и повече удоволствие. ? ЧАША за поене на ПТИЦИТЕ Капацитет достатъчно голяма, за да се налее много вода, да не се налага често смяна на водата.Описание Диспенсер за вода за домашни папагали, пияч за птици, А за питейна вода за гълъби Особености - Материал : пластмаса - Цвят : зелен.- Размер : 7 X8,5 см. на Помещение включва 10 х поилки за птици.

R

Продукти в категория