.

.

Брони за вратите на гардероба 100 БРОЯ Гумени Крачета, Звукопоглъщащ Самозалепващи тампони Броня, Кръгли Точки Двойни Буферни Прозрачни Крачета за шкафа, Прислужни?

Брони за вратите на гардероба 100 БРОЯ Гумени Крачета, Звукопоглъщащ Самозалепващи тампони Броня, Кръгли Точки Двойни Буферни

BGN 4.19
Продукти

【По-големи количества, най-доброто качество на】 Опаковка от 100 броя гумени облицовки за вратата на килера в опаковка, по-голямо количество, отколкото при други накладки за гардероба на пазараА благодарение на высококачественному силиконовому материала нашите брони за чекмеджета по-издръжливи и меки, отколкото в други, представени на пазара. 【Шумоглушение, за защита на повърхността на】 Гумени облицовки за броня не само помагат за намаляване на шума, причинен от затварящ като кабинет, но и предпазват от увреждане на повърхността в някои случаи за врати, чекмеджета, рамки за картини, маси и столове.Тези подложки за възглавници на шкафа могат да се възползват максимално да се предотврати увреждане на мебели. 【Двоен буфер, прозрачен дизайн】 Специален двоен буфер кръгла хлътва форма притежава най-добрия буферным ефект, може да е по-добре да се намали нивото на шум и по-добра защита мебели.А благодарение на тънък и кристално дизайн, само 0,4 инча в диаметър и 0,2 инча височина, тези прозрачни гума брони, след нанасяне ще бъдат почти невидими и няма да се отрази върху естетиката на мебели. 【Здрав самоклеящийся материал, широко приложение】 Тези гумени крачета за врата задръствания са много лепкава самоклеящуюся основа, позволяваща поемане на тампони на място.Те са най-подходящи за облекчаване хлопанья вратички на шкафове, намаляване на нивото на шума в дома си.И е идеален за защита на такива повърхности като плотове, парапети, шкафове, чекмеджета и др. 【Доживотна гаранция】Baipok се ангажира да предоставя на клиентите си продукти с най-високо качество и най-добрата услуга.Ние обещаваме да има доживотна гаранция за подмяна и връщане на средства на стоки, закупени в нашите магазини.Ако имате някакво оплакване на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим най-задоволително решение. 【По-големи количества, най-доброто качество на】 Опаковка от 100 броя гумени облицовки за вратата на килера в опаковка, по-голямо количество, отколкото при други накладки за гардероба на пазара.А благодарение на высококачественному силиконовому материала нашите брони за чекмеджета по-издръжливи и меки, отколкото в други, представени на пазара. 【Шумоглушение, за защита на повърхността на】 Гумени облицовки за броня не само помагат за намаляване на шума, причинен от затварящ като кабинет, но и предпазват от увреждане на повърхността в някои случаи за врати, чекмеджета, рамки за картини, маси и столове.Тези подложки за възглавници на шкафа могат да се възползват максимално да се предотврати увреждане на мебели. 【Двоен буфер, прозрачен дизайн】 Специален двоен буфер кръгла хлътва форма притежава най-добрия буферным ефект, може да е по-добре да се намали нивото на шум и по-добра защита мебели.

R

Продукти в категория