.

.

20 Бр. Набор от подаръци за шаферки на сватбата - Включва 10 бр. гумени ленти за коса и 10 гривни от възли от розово злато Сватбен Подарък за моминско парти (розово злато)

20 Бр. Набор от подаръци за шаферки на сватбата - Включва 10 бр. гумени ленти за коса и 10 гривни от възли от розово злато

BGN 7.60
Продукти

Пратката включва : 1 бяла вратовръзка, 9 бр вратовръзка за коса от розово злато и 10 бр. гривна с възел от розово злато.Идеален набор от сватбени подаръци : тези вратовръзки за коса и гривни с възел от розово злато-подходящи като подаръци за сватба, за булката и шаферките.ВИСОКО КАЧЕСТВО : ДО всяка ластик за коса, прикрепена картичка с форма на диамант - ми помогнете ли да ми завърже на възел, поставени на косата и да ги сгънете назад, ще ви този луксозен вид, който вие търсите, и по този начин се потопят гостите в атмосферата на сватбеното парти.Широко приложение в различни случаи : можете да използвате и като подарък за сватба парти, парти за младоженци, булчински душ, а също са подходящи за срещи, клубове, шоу програми, пазаруване, пътуване и ежедневна употреба; Вие можете да ги вземете със себе си или равенство шал върху косата, за да станат връхната точка на купоните. обещанието на марката : Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, можете да поискате възстановяване на сумата или замяна в рамките на 30 дни.Ние искаме да гарантираме, че ще получите максимума от трудно спечелените си пари.Пакетът включва : 10 гумени ленти за коса и 10 гривни от розово злато с възел.

R

Продукти в категория