.

.

Удължител за cauda equina noomby Drawstring Дълги Вълнообразни Тъмно-Кафяв Скоба за Удължаване на Косата във формата на Конска Опашка в Синтетичния Шиньоне 26 Инча Кожен изкуств?

Удължител за cauda equina noomby Drawstring Дълги Вълнообразни Тъмно-Кафяв Скоба за Удължаване на Косата във формата на Конска

BGN 11.33
Продукти

?Пухкави и пищна опашка : В този дълъг волнистом опашката с завязками използва нов материал за коса и технология буйна вълнаЗа плитка конска опашка, само леко се разклаща от едната страна към другата и пита отгоре до долу с пръсти или с помощта на гребен с широки зъбци, и той става много пухкава и по-буйни.Незабавно утолщает и удължава косата. ? Материал "опашка" : Това е 26-инчов косата "конска опашка" с завязками изпълнени от удобен и дишаща вътрешна мрежа, която не дразни косата.Дишаща неограничен дизайн за по-добра пропускливост на въздуха.Високо качество на косата, сравними с текстура тези косата, което прави навързани на съвсем малък дълги вълнообразни опашката гладка и не спутывающимся, мек и лесно в чорап. ? Лесно и безпроблемно носене : Нашите опашка на експозиции оборудван с 2 невидими пити и высокоэластичным дизайн на експозиции; по-лесно, отколкото скоби за cauda equina с нокът, по-удобно в чорап и по-надеждни; косата в опашката на стикери распутываются и бързо и лесно се отстраняват. ? Подходящ за множество сценарии за : ежедневна употреба, работа, тематични партита, срещи, абитуриентски тържества, модни ревюта, cosplay, и други случаи, и може да се използва като изискан подарък за вашето семейство и приятели. ? Безпроблемно обслужване и гаранция, поради различни цветови настройки монитор цвят, който виждате, може да се различават малко от цветовете на продукта, който получавате.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти възможно най-скоро.Ние ще ви предоставим услуга за връщане/обмен.

R

Продукти в категория