.

.

Yogurtgirl Обемна Вълна Перука 13x4 HD Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки, изработени От Човешка Коса 180% Dentisy 28 Инча Обемна Вълна от предния край Перука, Предвар?

Yogurtgirl Обемна Вълна Перука 13x4 HD Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки, изработени От Човешка Коса 180% Dentisy 28 Инча

BGN 0.67
Продукти

Въпрос : това е 100% човешка коса? Материал на косата : Дълги къдрави перуки, изработени от 100% на необработени бразилски естествени човешки косми, събрани от един донор, без никаква химическа обработка.Мека и здрава, гладка и Копринена, Натурална, Не спутывается, Не пада много козина, лесна за оформяне, калена. HD Прозрачна дантела : перуки, изработени от човешка коса на дантели 13 X4 използват бесклеевое чисто швейцарско дантела с висока плътност, дышащее и трайно. Размер шапки : Шапка със среден размер (22-22,5 инча), съответства на размера на обиколката на главата на повечето хора. Предимство на перуки Могат да бъдат отбелены, се изправи, завиты и са подредени по ваш вкус. 18-30 инча в наличност.Подходящи за ежедневието, натурален, както собствената коса, подходящ за всеки повод, било то сватба, парти, църква, банкет, рожден ден, выпускная церемония и така нататък.Това е класически стил и той винаги е много популярен. Време за доставка и поддръжка : Изпратен от нас FBA е 1-4 работни дни.Можете да получите връщане без причина и пълно връщане на парите в рамките на 30 дни.Служителите за обслужване на клиенти, за да отговори на всички ваши въпроси в рамките на 24 часа. О : Да, ние обещаваме, че нашите перуки са изработени от 100% естествени бразилски човешки косъм. Въпрос : Мирише ли е перука?.За : косата Ни не са подложени на химическа обработка, но ние ми ги хранителен разтвор, след направата на перука. Въпрос : Не спутывается ли е перука?.Отговор : Перуки с по-голяма вероятност спутаются от вашата собствена коса, защото косата по естествен начин са защитени масла, а перуки - не.затова те трябва внимателно да се измие и да се справят с климатик вместо да грубо да върже косата си с четка. Въпрос : това е реалната дължина?.О : Да, това е така.Можете да използвате линийка, за да измерите дължината от върха на главата до върховете на косата, да изправите косата за измерване. Пригответе съд с топла вода от 20 градуса и добавете необходимото количество климатик или хранителен разтвор, разбъркайте да се разтвори във вода.Не използвайте гореща вода, температурата е прекалено висока, ще доведе до промяна в навийте на перука.Не използвайте шампоан, тъй като перуки, не се отделят мазнини, просто използвайте балсам.

R

Продукти в категория