.

.

Набор от Стикери с гъби и растения (80 бр.), Прозрачни Реколта Етикети с Природата за Домашни Любимци, за Scrapbooking За Водене на Дневник За Опаковане, Занаяти, Картички, А?

Набор от Стикери с гъби и растения (80 бр.), Прозрачни Реколта Етикети с Природата за Домашни Любимци, за Scrapbooking За Водене

BGN 2.67
Продукти

✔️ Набор от ценности - В опаковка съдържа 80 изрязани парчета, включително различни реколта модели от гъби и растения! 40 различни модели, всеки с по 2 броя! ✔️ Насладете се на времето, стикери - етикети с орнаменти от червени гъби и зелени растения ще ярко страхотно на вашите поделках в винтажной теми.Опростете оформяне на ежедневника, списание и албум за албуми. ✔️ Материал - прозрачен водоустойчив етикети от РЕТ.Тънки и фини детайли.Не е подходящ за деца под 10 години. ✔size Размер - Размери на елементите варират на височина от 1 "до 3,5". ✔️ Прилагането на Тези реколта етикети с природата, ще стане безупречна декорация за вашите картички, албум, занаяти собствените си ръце и организатор.Направете своите занаяти в ретро стил по-специални.Пратката включва : 80 бр пури в ограничени бройки стикери с гъби и растения.

R

Продукти в категория