.

.

Детска мишката SteelSeries Sensei Ten Neon Rider Edition – Оптичен сензор TrueMove Pro стойност 18 000 CPI – Двустранен дизайн с 8 програмируеми бутони – Механични превключватели с честота 60 ?

Детска мишката SteelSeries Sensei Ten Neon Rider Edition – Оптичен сензор TrueMove Pro стойност 18 000 CPI – Двустранен дизайн

BGN 22.99
Продукти

Издаден в ограничен тираж дизайн Neon Rider от CS : GO, с уникален номер, за да се придаде автентичностОптично игри сензор True Move Pro с подобрено проследяване на 1 към 1 и вградена памет. механични превключватели с 60 милиона докосвания осигуряват яснота от първото до последното натискане. удобен двустранен дизайн эргономичен за лява ръка и дясна ръка.Изработен е от сверхпрочных материали, разработени с помощта на висококачествен полимер, за да се гарантира дълъг срок на експлоатация.Издаден в ограничен тираж дизайн Neon Rider от CS : GO, с уникален номер, за да се придаде автентичност.Оптично игри сензор True Move Pro с подобрено проследяване на 1 към 1 и вградена памет. механични превключватели с 60 милиона докосвания осигуряват яснота от първото до последното натискане. удобен двустранен дизайн эргономичен за лява ръка и дясна ръка.Изработен е от сверхпрочных материали, разработени с помощта на висококачествен полимер, за да се гарантира дълъг срок на експлоатация.

R

Продукти в категория