.

.

Твърд калъф за носене от EVA Y-образна форма, Чанта за съхранение на Седалките, Чанта-кутия за съхранение за Oculus Quest 2, Калъф за съхранение слот слушалки виртуална реал?

Твърд калъф за носене от EVA Y-образна форма, Чанта за съхранение на Седалките, Чанта-кутия за съхранение за Oculus Quest 2, Калъф за

BGN 28.32
Продукти

✎ Уникален дизайн на раницата : за Да се осигури повече място за съхранение, за разлика от повечето пътни чанти, чанти за слушалки Oculus Quest VR, които идват само с дръжка, нашият калъф е много удобен за потребителя дизайн на раницата, която позволява лесно прехвърляне на слушалката ✎ Специално разработен твърд калъф : за виртуалната слушалки Oculus Quest2.Открийте за себе си пътна чанта-раница за gaming слушалки Oculus Quest 2 VR gaming headset, здрав калъф за виртуална реалност с изключителен дизайн, разработен за защита на вашата виртуална слушалки от повреди и опростяване на съхранение и транспортиране. ✎ Идеална за засаждане и малък размер : Специално изсечен дунапренът е повреден ЕВА вътре държи здраво слушалката for Oculus Quest и аксесоари, включително сензорни контролери grip, батерия за Oculus Quest, захранващ адаптер мощност 15 W, батерии, тип АА, отделението блок for Oculus Quest, защитни фолиа за лещи, втулки, удобна подложка за закрепване към главата, здраво закрепени на място, особено в движение. ✎ Отлична конструкция и защита : е Изработена с корпус от полиуретан, защищающим слушалки и аксесоари за виртуална реалност for Oculus Quest от повреди при падане, слой от плат ЕВА, напълно защищающим елементи, подходящи за слушалки и аксесоари за Oculus - нашият калъф за виртуалната реалност осигурява защита на всички фронтове. ✎ На помещение включва : 1 х калъф за геймърски слушалки Oculus Quest 2 VR (повече от 1 чанта и специална цена с отстъпка за вас. ✎ Уникален дизайн на раницата : за осигуряване на по-голям обем за съхранение, за разлика от повечето пътни чанти за слушалки Oculus Quest VR, които идват само с дръжка, нашият калъф е много удобен за потребителя дизайн на раницата, която позволява лесно прехвърляне на слушалката. ✎ Специално разработен твърд калъф : за виртуалната слушалки Oculus Quest2.Открийте за себе си пътна чанта-раница за gaming слушалки Oculus Quest 2 VR gaming headset, здрав калъф за виртуална реалност с изключителен дизайн, разработен за защита на вашата виртуална слушалки от повреди и опростяване на съхранение и транспортиране. ✎ Идеална за засаждане и малък размер : Специално изсечен дунапренът е повреден ЕВА вътре държи здраво слушалката for Oculus Quest и аксесоари, включително сензорни контролери grip, батерия за Oculus Quest, захранващ адаптер мощност 15 W, батерии, тип АА, отделението блок for Oculus Quest, защитни фолиа за лещи, втулки, удобна подложка за закрепване към главата, здраво закрепени на място, особено в движение. ✎ Отлична конструкция и защита : е Изработена с корпус от полиуретан, защищающим слушалки и аксесоари за виртуална реалност for Oculus Quest от повреди при падане, слой от плат ЕВА, напълно защищающим елементи, подходящи за слушалки и аксесоари за Oculus - нашият калъф за виртуалната реалност осигурява защита на всички фронтове.

R

Продукти в категория