.

.

POPETPOP Пътни Чанти-Тоут Пътни Чанти-Тоут Раница-Тоут Градинска Чанта за Хамстер Малка Пътна Чанта за домашен Любимец с пагон Многофункционална чанта за Хамстер Шлей?

POPETPOP Пътни Чанти-Тоут Пътни Чанти-Тоут Раница-Тоут Градинска Чанта за Хамстер Малка Пътна Чанта за домашен Любимец с пагон Многофункционална

BGN 27.16
Продукти

Тази чанта-переноска за домашни любимци, дишаща, в нея може да остане домашен любимец, подходящ за разглеждане на забележителности, на къмпинг, за пътуванеИдеален за вашата сладка катерица летяги, хамстери и други дребни животни.Благодарение на дизайна на ключалката вие също можете да се регулира каишката, за да виси на рамото.Подходящ за хамстер, хамстер, морско свинче, чинчила, бурундука, катерици, таралежи и др, Специално предназначени за изнасяне на домашни любимци.Пагон, може да се регулира.Описание Ако търсите професионална чанта за хамстери, на разумна цена, това изследване си е тук.Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Се използват висококачествени материали, практични и издръжливи.лесно се деформират, което ви осигурява по-голямо удобство.Характеристики - Цвят : червен, черен - Материал : плат Оксфорд - Размер : 12,00 X7,50 X10,50 см / 4,72 X2,95 X4,13 инча - идеален за вашата красива протеини-летяги, хамстери и други дребни животни. - Подходящ за хамстер, хамстер, морско свинче, чинчила, бурундука, катерици, таралежи и др -, Специално предназначени за изнасяне на домашни любимци.Пагон, може да се регулира. - Тази чанта-переноска за домашни любимци, дишаща, в нея може да остане домашен любимец, подходящ за разглеждане на забележителности, на къмпинг, за пътуване. - Благодарение на дизайна на ключалката вие също можете да се регулира каишката така, че той висеше на рамото си. - Цвят : червен. - Размер : 12 X7,5 X10,5 см Предпоставка включва 1 х переноску за хамстер.

R

Продукти в категория