.

.

Стеганое одеяло SOULOOOE Oversize King 128x120, Много Големи юргани King Size, 3 предмет, Лесно Обръща Пуховое Лятно одеало с алтернативно охлаждане за целия сезон с 8 Ъглови пъпки, Че?

Стеганое одеяло SOULOOOE Oversize King 128x120, Много Големи юргани King Size, 3 предмет, Лесно Обръща Пуховое Лятно одеало с алтернативно

BGN 3.00
Продукти

Завивката чак до пода и от двете страни и отдолуВсъщност той е достатъчно голям, за да предпазят вас и вашия съпруг / съпруга от необходимостта натягивать покривки за легло през нощта.Изключително мек калъф от 100% матово влакна прави одеяло ултра мека и пухкава, тихо и по-воздухопроницаемым.Без да се притеснявате за комковатости или ужасно миризмата, е подходящ за онези, които кихане в подстилках от гъши пух и пера.Супер голямо одеяло - това е отговорът на нощни задължения във вашия дом!.Той повече от обичайния размер за даване на драпового вид.Кожен лек топлоизолация - идеалният избор на подаръци за вашето семейство и приятели по различни поводи, включително рожден Ден, Коледа, нов дом и т., Пожелайте семейството и приятелите си с добър нощен сън с домашен одеяло moment cozy. 【Негабаритное одеяло King Plus 128 "x 120" !!!】 Завивката чак до пода и от двете страни и отдолу.Всъщност той е достатъчно голям, за да предпазят вас и вашия съпруг / съпруга от необходимостта натягивать покривки за легло през нощта.Какво е включено в комплекта : тъмно сиво покривало за легло (128 "x 120") и 2 калъфки за възглавници (20 "x 36"). 【Меко и пушистое одеяло】Изключително мек калъф от 100% матово влакна прави одеяло ултра мека и пухкава, тихо и по-воздухопроницаемым.Без да се притеснявате за комковатости или ужасно миризмата, е подходящ за онези, които кихане в подстилках от гъши пух и пера.Не е твърде тежък, за да се окаже натиск върху вас. 【Дизайн прострочки кутии и ъглови первази】 Елегантна фигура прострочки в стил с кутията изглежда красиво, здраво улавя пълнеж на място.Изискана кантиране, здрав и дълъг живот.Можете също да използвате нашето одеяло като едно одеяло или като чаршаф с удобни ъглови первази. Ъглови первази-добре да определи одеяло, а калъф предпазва от загуба. 【Всесезонное и топло одеяло】Алтернативно пуховое одеяло с приятна за кожата калъф и топло подплънки ще отговарят на вашите нужди по всяко време на годината.Прост, но елегантен дизайн, подходящ за различни видове облицовки, добавяне на повече красота и уют в спалнята си. 【Машинно пране и лесен грижи за одеяло】 Машинно пране, бережный цикъл със студена вода, ниско сушене в пералня, без свиване и избледняване.Моля, НЕ гладьте, да НЕ се излага се дават на химическо чистене.Нашето одеяло плътно опаковани по време на доставка.когато го получи, моля, разклатете и оставете за няколко часа (най-добре на слънце), да е изцяло прекратено. 【Негабаритное одеяло King Plus 128 "x 120" !!!】 Завивката чак до пода и от двете страни и отдолу.

R

Продукти в категория