.

.

NTBED Розово-Синя Лъскава Калъфка за Тялото, Звездната Светлина, Блестящи Наклон, Мат Калъфка от Микрофибър с цип Плик за Деца, Момчета и Възрастни, (20 x 54, мулти)

NTBED Розово-Синя Лъскава Калъфка за Тялото, Звездната Светлина, Блестящи Наклон, Мат Калъфка от Микрофибър с цип Плик за Деца,

BGN 9.54
Продукти

【Материал】 100% матова тъкан от микрофибър, придающая леглото мекота и уютЗа разлика от памучен плат, калъфка от микрофибър е по-голяма здравина и устойчивост на избледняване, че се осигурява добро ниво на комфорт в продължение на години. 【Размер】 Тази калъфка за тяло с размери 20 x 54 инча подходящ за вашата дълга възглавница за подкрепа на бедрата, гърба, врата и корема, чудесно за облекчаване на физическа умора. 【Дизайн】 Розово-лилаво градиентный модел с пайети, това е страхотен подарък за приятелите на подрастващите момичета, както и отлична декорация за дома. 【Дизайн плик】 Дизайн с от затворен тип плик ще осигури пълна защита на вашата възглавница, никой не е мълния кука косата и лесно се побира и се отстранява.Вие няма да се притеснявате за счупят мълния при пране калъфка в перална машина. 【Лесно грижа】 Машинно пране в студена и щадящем режим, да не се избелва, да се мотае да изсъхне. 【Материал】 100% матова тъкан от микрофибър, придающая леглото мекота и уют.За разлика от памучен плат, калъфка от микрофибър е по-голяма здравина и устойчивост на избледняване, че се осигурява добро ниво на комфорт в продължение на години. 【Размер】 Тази калъфка за тяло с размери 20 x 54 инча подходящ за вашата дълга възглавница за подкрепа на бедрата, гърба, врата и корема, чудесно за облекчаване на физическа умора. 【Дизайн】 Розово-лилаво градиентный модел с пайети, това е страхотен подарък за приятелите на подрастващите момичета, както и отлична декорация за дома. 【Дизайн плик】 Дизайн с от затворен тип плик ще осигури пълна защита на вашата възглавница, никой не е мълния кука косата и лесно се побира и се отстранява.Вие няма да се притеснявате за счупят мълния при пране калъфка в перална машина. 【Лесно грижа】 Машинно пране в студена и щадящем режим, да не се избелва, да се мотае да изсъхне. калъфки за тялото.

R

Продукти в категория