.

.

Комплект спално бельо ETDIFFE King Size, 7 предмети, спално бельо от микрофибър, в стил Бохо в чантата си - Меко и леко Алтернативно одеяло от ферма пух за целия сезон с Чарша?

Комплект спално бельо ETDIFFE King Size, 7 предмети, спално бельо от микрофибър, в стил Бохо в чантата си - Меко и леко Алтернативно

BGN 2.33
Продукти

【Мек и уютен】 Този комплект гладко одеяла с чаршафи, изработени от висококачествена выстиранной микрофибър, ултра мек и удобенАлтернативен пълнители подобно на облак от пух създава пушистое одеяло, осигуряващо допълнителен и непредсказуем комфорт и най-добрият сън в живота си. * Съвети : Тъй като пакетът се предлага във вакуумна опаковка, комплект спално бельо може да бъде плосък и мятым.Препоръчва се леко потупване по одеялу, за да го върне на пушистость. 【Модерен, елегантен дизайн】 Естетическо одеяло се отличава минималистичной скрита чист шевове, което внася модерен чар и нов подход към простота и мода, като предотвратява изместване или комкование пълнител.Това е перфектният избор за подарък за вашето семейство и приятели. 【Лека, но приятна】 Независимо от това, дали предпочитате топлина или прохлада, този дишаща сезон комплект спално бельо в най-път.Той ще запази си топло през зимата, при това достатъчно лек, за да ви е уютно с пролетта и лятото до есента.Позволете кит, одеяла създаде за вас успокояващо място за уединение и да ви помогне по-добре на съня през цялата година. 【Всичко, което трябва】 В комплект с легло King Size от 7 теми включва : 1 одеало (90 'x 104'), 2 калъфки за възглавници (20 'x 36'), 1 чаршаф (78 'x 80'x 14'), 1 апартамент чаршаф (108 'x 102'), 2 калъфки за възглавници (20 'x 40'). 【100% гарантирано удовлетворение】 Купи с увереност!Ако не се влюбите в рамките на 30 дни (въпреки че сме сигурни, че ще се влюбите), свържете се директно с нас, за да си върне комплект спално бельо за връщане на паричните средства.Без значение дали търсите луксозен и модерен вид на спалня или уютна и традиционна атмосфера, сезон комплект от 7 теми одеяла и чаршафи ще се превърне в перфектният завършващ щрих.Този универсален комплект е проектиран с оглед на младите, модерни стилове и може да бъде адаптиран към всеки декоративному стил.

R

Продукти в категория