.

.

LINXUXIE Голяма Перла Нокът, Щипки за коса, 4.5 инча, Цинк, Сплави, Голям Банан Нокът за Гъста коса, Щипки за коса Силна Фиксация за Жени, Модни Аксесоари за коса за момичен?

LINXUXIE Голяма Перла Нокът, Щипки за коса, 4.5 инча, Цинк, Сплави, Голям Банан Нокът за Гъста коса, Щипки за коса Силна Фиксация за Жени,

BGN 2.33
Продукти

? Характеристики материал : Изработен е от висококачествена сплав с, цинк сплав след нанасяне на галванични покрития придобива блестящ златист цвятШнола за коса с покритие покритие брилянтна и да я лесно выцвести.Материал от сплав с твърди и издръжливи, него не е лесно да се деформира, и той има дълъг срок на служба.В същото време цинк сплав е признат за екологично чист материал, който е безвреден за кожата на лицето и няма да навреди на косата ни или кожата на главата. ?Елегантен и стилен дизайн : Елегантен златни игли за коса с изкуствени перли като декорация, която може добре да се подчертае елегантен темперамент на жените.Украса с перли може да направите прическата си по-уникален и ослепителен сред тълпата. ⭐ Широко приложение : Подходяща за жени с гъсти/нормални/тънки/тънка коса, за да се предпази косата от намокания или замърсяване при измиване на лицето, козметиката, готвене, занимания със спорт или къпане.Всяка дама нужда от шнола за коса, за да поддържа прическата в ред, нашата шнола за коса за стилна и лесна за използване, тя ще се хареса на всяка жена или момиче.Това е чудесен избор за подарък, можете да го изпратите на приятелката си, сестра си, жена си или на майка си като подарък на Жена, ден на майката, рожден Ден, Коледа, Хелоуин, Деня на благодарността. ? Лесна употреба : Нашата перлена шнола за коса е лесна за използване, тя може бързо и удобно да задържи косата си, за да не страда от прически и в същото време може да ви предоставят официално или неофициално прическа.Дизайн, с големи нокти може здраво задържане на косата си, като се гарантира, че те няма да бъдат лесно падат. ✅ За обслужване на клиенти : Ние се придържаме към концепцията "клиентът на първо място".Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ние вярваме, че нашите перлени игли за коса ще е най-добрия избор.LINXUXIE се ангажира да предоставя на клиентите си висококачествени продукти и услуги.Да се надяваме да се осигури комфортна закупуване на всеки купувач.Информация за продукта Размер : 4.57 Инча Външен размер : 1,96 инча Материал : цинк, сплави, изкуствени перли Тегло : 1,06 унция/бр Характеристики на продукта Елегантни и стилни фиба за коса във формата на ноктите - Елегантни златни игли за коса с изкуствени перли като декорация, които могат добре да се подчертае елегантен темперамент на жените.

R

Продукти в категория