.

.

Fstrend Сватбени Гребени за Коса, Сребърни Блестящи Кристали, Перли, Кристална Прическа на Булката, Цветни Аксесоари за Коса, за жени или Момичета (Злато)

Fstrend Сватбени Гребени за Коса, Сребърни Блестящи Кристали, Перли, Кристална Прическа на Булката, Цветни Аксесоари за Коса,

BGN 7.17
Продукти

❤ Размер на сватбената гребени за коса : 3,2 *3,9-инчов (8,1 * 10,2 см); ❤ Гребен за коса за младоженци, изработен от нежни цветя, листа, кристали, кристал, жица от сплав.Дизайн на ръчен труд, здрава конструкция. ❤Перфектни аксесоари за гребени за булки, цветочниц или шаферките.Комплект от 1, облечете се в собствения си елегантен стил. ❤Гребен за коса принцеса елегантно допълват вас и вие можете да промените формата по своему, смяна на бусинку. ❤ Размер може да бъде неточно, на 2 см/1 инч поради ръчно измерване; Цвят може да се различават малко от монитора, благодаря ви за вашето разбиране!Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ♬ Скъпи приятели, добре дошли в моя магазин.Материал : перли, цветя, шампанско и прозрачни кристали.Този великолепен аксесоар за коса е украсена с пайети, с дребни детайли.Лесен дизайн в ретро стил.След пускането си, можете да получите много комплименти.Идеален за сватби.Вашите нови шапки, ще бъдат доставени живи и здрави в комплект със сладък модни чанта.Прекрасен подарък за вас и вашите близки.Occasion : Wedding Party&Prom Christmas Graduation Anniversaryengagement♬търсите други игли за коса в специален стил?Позволете ми да създадете нещо уникално за вашия специален ден.Просто изпратете ми имейл с вашите изисквания. Благодаря, че посети магазина Fstrend.

R

Продукти в категория