.

.

Цвете Шнола за Коса SKIEHAN с Натурални Кисели Цветове, Модни Шнола за Коса, шапки За Момичета, Подарък За Парти (Лилаво)

Цвете Шнола за Коса SKIEHAN с Натурални Кисели Цветове, Модни Шнола за Коса, шапки За Момичета, Подарък За Парти (Лилаво)

BGN 0.67
Продукти

1 100% естествени цветя шнола за коса от естествена гортензией, роза, лагарусом, эринго и златна топка. Подходящ за повечето прически, независимо дали е дебела, тънка или нормалната коса, къдрава коса, къса права коса, нашите тъпи щипки за коса-ноктите са подходящи за всички прически и идеално се съчетават с всякакъв стил дрехи, които смятате за среща или за работа по дома. Шапки ръчно изработени : Перла на булавках ръчно са свързани с трайни лесками без лепило.Полимерни скоби са изработени от оцетна киселина и сплав, трайни и трайни.Позлатена повърхност на метални скоби ги прави ярки и привлекателни. много красив и модерен дизайн : Нашите фиби за коса супер красиви и стилни, ще изпъква, когато ги сложите, и ще получите много комплименти. Сладък подарък : Можете да споделяте тези красиви фиби за коса със своите съученици, приятелки или семейството си в деня на фестивала, те хубаво ще се изненадате вашето сладко подарък. 100% естествени цветяшнола за коса от естествена гортензией, роза, лагарусом, эринго и златна топка. Подходящ за повечето прически, независимо дали е дебела, тънка или нормалната коса, къдрава коса, къса права коса, нашите тъпи щипки за коса-ноктите са подходящи за всички прически и идеално се съчетават с всякакъв стил дрехи, които смятате за среща или за работа по дома. Шапки ръчно изработени : Перла на булавках ръчно са свързани с трайни лесками без лепило.Полимерни скоби са изработени от оцетна киселина и сплав, трайни и трайни.Позлатена повърхност на метални скоби ги прави ярки и привлекателни. много красив и модерен дизайн : Нашите фиби за коса супер красиви и стилни, ще изпъква, когато ги сложите, и ще получите много комплименти. Сладък подарък : Можете да споделяте тези красиви фиби за коса със своите съученици, приятелки или семейството си в деня на фестивала, те хубаво ще се изненадате вашето сладко подарък.

R

Продукти в категория