.

.

Украса за вашия аквариум Homoyoyo Цветен Декор на Цветя Декор на Цветя Декор 3 Опаковки Топки от стиропор, Микрошарики от пяна за Цветя декор САМ Art Занаятите (Синьо) Ком?

Украса за вашия аквариум Homoyoyo Цветен Декор на Цветя Декор на Цветя Декор 3 Опаковки Топки от стиропор, Микрошарики от пяна за Цветя декор

BGN 3.00
Продукти

Пяна - Използвайте този набор от кухненски пяна дъски топки за пълнене на коледни украшения, стъклени бутилки със собствените си ръце, украса за художествени занаяти, на сватба/вечерните бижута или за пълнене на детски кукли и малки мешочков с боб. - Малки топки от стиропор също може да се използва като изкуствен сняг за занаяти и снежни топки, за да дарят на своите близки в предстоящите коледно парти или да обменят празнични подаръци. - Полистирен топки, за да побудят деца да разгърне своя творчески потенциал при смесване, и създаване на уникални комбинации в училището, детската градина или у дома. - Това също може да се поинтересувате на вашето дете и доставят по-голямо удоволствие.Добър начин да се отпуснете за вас и вашите деца. - Лесна и многократна употреба, той е подходящ за използване както на възрастни, така и деца.Характеристики - Размер на опаковката : 19 х 17 х 1,5 см /7,5 х 6,7 х 0,59 инча.- диаметър : 0,25 - 0,35 виж - Цвят : син.- Материал : дунапрен.Пратката включва в себе си 3 опаковки мини-мъниста-мъниста.

R

Продукти в категория