.

.

1 Инч Травянисто-Зелена Панделка от органза за подарък опаковки, 100 Ярда Прозрачна Шифоновой Лента за Сватба, Подарък опаковки, Празнична украса, Производство на Ба?

1 Инч Травянисто-Зелена Панделка от органза за подарък опаковки, 100 Ярда Прозрачна Шифоновой Лента за Сватба, Подарък опаковки,

BGN 3.46
Продукти

【Лента от органза】Травянисто-зелена панделка от органза с ширина 1 сантиметър, дължина 100 метраДостатъчно количество може да отговарят на вашите ежедневни декоративни нужди. 【Здрав материал】 Тези ленти са изработени от висококачествена шифоновой материя, която е мека, лека, блестящ, елегантен, здрав и дълъг живот.Лента-леки, лесно да ги носите със себе си, и от тях стават страхотни декорации. 【Ярки цветове】 Нежни прозрачни панделки от органза ярки цветове, които трудно изчезват.Това е добър материал за diy, и може да се комбинира по някакъв начин, това е и практично и красиво. 【Изключителна изработка】 Красива лента от шифоновой органза с довършителни работи, без бръчки, лека и елегантна.Пренасяне на подаръци за семейството и приятелите си, направете съответствие или актуализиране на декора на дома си!. 【Широко приложение】 Нежни ленти са идеални за опаковане на подаръци, фестивали, партита, сватбени украси, шиене, производство на пощенски картички, цветни декорации, завязок за коса, занаяти собствените си ръце, и много други. 【Лента от органза】Травянисто-зелена панделка от органза с ширина 1 сантиметър, дължина 100 метра.Достатъчно количество може да отговарят на вашите ежедневни декоративни нужди. 【Здрав материал】 Тези ленти са изработени от висококачествена шифоновой материя, която е мека, лека, блестящ, елегантен, здрав и дълъг живот.Лента-леки, лесно да ги носите със себе си, и от тях стават страхотни декорации. 【Ярки цветове】 Нежни прозрачни панделки от органза ярки цветове, които трудно изчезват.Това е добър материал за diy, и може да се комбинира по някакъв начин, това е и практично и красиво. 【Изключителна изработка】 Красива лента от шифоновой органза с довършителни работи, без бръчки, лека и елегантна.Пренасяне на подаръци за семейството и приятелите си, направете съответствие или актуализиране на декора на дома си!. 【Широко приложение】 Нежни ленти са идеални за опаковане на подаръци, фестивали, партита, сватбени украси, шиене, производство на пощенски картички, цветни декорации, завязок за коса, занаяти собствените си ръце, и много други.Бистра шифоновая лента, подходяща за всички видове подарък опаковки.Придава на вашите творениям или оценят дарове изискан външен вид.

R

Продукти в категория