.

.

Ipetboom 4 бр. Поставка за Костур, Клони, Поставки За Ръцете, Слот Папагали, което се канарче, Трапезен Нож, Малки Дървени Люлки, Домашни Папагали, Дървени Какаду, Конуры, ?

Ipetboom 4 бр. Поставка за Костур, Клони, Поставки За Ръцете, Слот Папагали, което се канарче, Трапезен Нож, Малки Дървени

BGN 21.23
Продукти

ОКАЧЕН място за спане с МНОЖЕСТВО клонове - подходяща за хълмисти попугайчиков, попугаек-попугайчихи, неразлучников и други животни от подобен размерДЪРВЕНА ПОСТАВКА за ПАПАГАЛИ - безопасна за дъвчене, която ще запази човки и нокти на птицата topiary и естествени форми.УБЕЖИЩА на вълнообразни попугайчиков - Може да ви помогне да се увеличи пространството за дейността на домашни любимци и практични.ДЪРВЕНА ПОСТАВКА ЗА ПТИЦИ може да бъде дарение на вашите семейства или приятели, които имат красива малка птичка.ПОСТАВКА за ПАПАГАЛ - Може да бъде подвешена и е поставена в клетка, удобно и практично.ОКАЧЕН място за спане с МНОЖЕСТВО клонове - подходяща за хълмисти попугайчиков, попугаек-попугайчихи, неразлучников и други животни от подобен размер.ДЪРВЕНА ПОСТАВКА за ПАПАГАЛИ - безопасна за дъвчене, която ще запази човки и нокти на птицата topiary и естествени форми.УБЕЖИЩА на вълнообразни попугайчиков - Може да ви помогне да се увеличи пространството за дейността на домашни любимци и практични.ДЪРВЕНА ПОСТАВКА ЗА ПТИЦИ може да бъде дарение на вашите семейства или приятели, които имат красива малка птичка.ПОСТАВКА за ПАПАГАЛ - Може да бъде подвешена и е поставена в клетка, удобно и практично.Пратката включва 4 играчки Особености -Безопасни и дъвчене, които запазват човки и нокти на птицата topiary и ще им естествената форма на дървена платформа за клони. -Приема дървесен материал премиум-клас, той е здрав и безопасен за папагал parrot wood perch. -Материал : дървени играчки за упражнения с птици -Цвят : поставка за дърво с папагали различни цветове - Подходяща за хълмисти попугайчиков, попугаек-попугайчиков, неразлучников и други животни от подобен размер. люлка за папагали. - Това също намалява самотата на домашни любимци, поддържане на птица стабилен и щастлив, стои на клечка. - Осигуряване на безопасно и комфортно място за отдих на домашни любимци и развлечения птици. -Размер на опаковката : около 30,00 X22,00 X5,00 см / 11,81 X8,66 X1 насестов на вълнообразни попугайчиков.Информация за продукта стойка за папагал Тази стока е набор от играчки люлки за папагали, произведени от висококачествен дървен материал за продължителна употреба.

R

Продукти в категория