.

.

Mogoko 4 бр. Птичи Убежища Поставка за Папагал От Дърво на място за спане, Играчки за Папагали Птичья Клетка Аксесоари за Конуры Аксесоари Платформа За Вълнообразни По?

Mogoko 4 бр. Птичи Убежища Поставка за Папагал От Дърво на място за спане, Играчки за Папагали Птичья Клетка Аксесоари за Конуры Аксесоари

BGN 7.36
Продукти

Материал : изработен е от естествено дърво без бои, нетоксичен и безопасен грапава повърхност е идеално за риболов, дъвчене, игри и т., Размер : клонка * 2, директен нож * 2. Клонка е с дължина около 7,9 инча и диаметър 0,6-0,8 инча; директен пръчка с дължина 7,9 инча и диаметър от 0,8 инча, могат да се настанят 3-4 птици едновременно, се препоръчва за едно канарче, зяблика, вълнисто попугайчика, какаду, малко попугайчика, канареечных попугайчиков и други малки птици.Лесна инсталация : лесно се прикрепя към клетка с помощта на система от винтове и дискове. осигурява допълнително жилищно и кацане пространство.Лесни за почистване и трайни за използване.Поставка за птичи костур : истинска разклонение на дърво, на която вашите папагали могат да се изправи, лазать или да играят с нея.Накарайте ги да се чувстват себе си в дивата природа.Аксесоари за клетка за клетки : може да се използва като играчка за клетка за клетката или за изкачване на стълби, осигуряващи приятно и уютно място, за упражнения, за облекчаване на скука и повишаване на нивото на активност, този дървен място за спане за птици ще ви помогне да се отпуснете и да се отпуснете, когато играят със своите играчки.

R

Продукти в категория