.

.

ILOJ aa Литиеви батерии 3,7 В, литиево-йонна Акумулаторна батерия с капацитет 2200 mah Литиева Батерия с голям Капацитет за led фенерче, налобного фенер, Електронни устройст?

ILOJ aa Литиеви батерии 3,7 В, литиево-йонна Акумулаторна батерия с капацитет 2200 mah Литиева Батерия с голям Капацитет за

BGN 2.00
Продукти

♻️【Широко приложение】 : Тип акумулаторна батерия от 37 През притежава отлична адаптивност, която може да се използва широко за електронни устройства като led светлини, захранване, осветление, радио-управляеми играчки и т. ♻️ 【Трайни и акумулаторна батерия 】 : Тази акумулаторна батерия 18650 изработени от трайни материали.Малък по размер, голям капацитет.Той може да ви даде необходимия източник на захранване за зареждане или е по-добре да ви помогне при извънредни ситуации, като например пътуване, извънредни ситуации, приключенията на открито, къмпинг и така нататък. ♻️【Няколко защити】 : литиево-йонна акумулаторна батерия 18650 има 6 защити, като защита от прегряване, защита от късо съединение, защита от презареждането и защита от претоварване работен ток за стабилизиране на батерията.Да се съхранява на хладно и сухо място. ♻️【Безопасно и безвредно за околната среда】 : антикоррозийный корпус може ефективно да защити батерия и удължаване на живота му.Предотвратяване на изразходването на неперезаряжаемой на батерията.Липсата на ефект памет, батерия с голям капацитет, ви позволява повече да не се притеснявате за вашето устройство без храна. ♻️ 【За обслужване на клиенти】 : акумулаторни батерии са преминали строги тестове за осигуряване на нормалното използване, моля, бъдете сигурни за закупуване.Това е надеждно качество.При възникване на някакви проблеми, моля, свържете се с нас по всяко време, и ние ще ви предложим най-доброто решение възможно най-скоро.Характеристики : 1. Липса на ефекта на паметта, зареждане до 1200 цикъла.Защита от късо съединение и претоварване по протичането на ток. Висококачествен материал : литиево-йонна батерия, той не съдържа тежки метали, вредни вещества и е безопасен за използване. Компактен и портативен : като е толкова дребничка и лек, този продукт не заема много място и може лесно да се премахне.Описание : най-Ниска цена за повторна употреба, екологично чиста, и децата могат да го използвате с доверие.Технически характеристики : Цвят : син Размер : 67 * 18 мм Напрежение : 3,7 В Капацитет : 2200 mah.

R

Продукти в категория