.

.

безжична ръчна клавиатура coolkiller CK98, Детска Акумулаторна Клавиатура с подсветка RGB, клавиатура с възможност за гореща замяна и о-проекти за Windows / Mac (Бяла, с метална п?

безжична ръчна клавиатура coolkiller CK98, Детска Акумулаторна Клавиатура с подсветка RGB, клавиатура с възможност за гореща

BGN 119.99
Продукти

ръководство за потребителя 【OLED монитор и адаптивни RGB】Клавиатура е оборудван със специален и функционални OLED монитор, който лесно може да се поправи.Той може да покаже cpu / GPU, температура, време.можете да заредите emoji, GIF, изображения, софтуер, тогава те ще бъдат показани на OLED-дисплея на клавиатурата.Можете също така да персонализирате или изготви свои собствени снимки и GIF-файлове с помощта на софтуер, съвместим с Mac OS, Windows. 【Механична клавиатура с монтиране на 97 клавиши】конструкция с 97 бутони, висококачествена конструкция, допълнена с уплътнения поролоновой подплата, за да превключите и звукопоглощающей силиконова подплата в горната и долната части на таксите и печатна платка.Висококачествени уплътнения и силикон в клавиатурата с подплънки, както и прозрачни капачки за ключове профил CSA осигуряват по-гладък, чист и гъвкав набор на текст. Подарете си този сензорен интерфейс ASMR!. 【Трехрежимное безжична връзка】 Тази клавиатура е идеална за тези, които търсят клавиатура за няколко устройства, тъй като тя поддържа трехрежимное връзка, можете да се свържете с клавиатурата няколко устройства с предоставения кабел Type-C, безжичен ключ 2.4 G или просто чрез свързване на Bluetooth 5.Предаването на сигнала е стабилен за да отговори на нуждите на разнообразна работа, обучение и забавление. 【Акумулаторна батерия с възможност за гореща замяна】, Благодарение на вградения батерията с капацитет от 3750 ма Cool Killer CK98 може да поддържа устойчива предаване на безжичния сигнал.Механична клавиатура в солидна прозрачен корпус има излаз на южна посока RGB и напълно поддържа гореща замяна с помощта на 3-контактни или 5-пинови механични превключватели.С помощта на CK98 можете лесно да замени съществуващите имате ключове на други цветни ключове или ключове в стил MX без да е необходимо запояване. 【Уникален прекрасен подарък】 търсите проектирани подаръци за любимия си човек?Тази безжична клавиатура с подсветка на RGB може да отговори на вашите изисквания.Зашеметяващ подаръци за жени, приятелка, дъщеря на различни празници, като рожден ден / выпускная церемония / св. Валентин / празник.Представете си в какъв възторг ще се получи тази страхотна клавиатура!.Ще Получите едно незабравимо слот впечатления с механична клавиатура Coolkiller CK98! Тази клавиатура е проектирана, за да ви осигури максимално удобен и отзивчив процес на игра.

R

Продукти в категория