.

.

ARIKJ 16 бр. Скоби за пуховых одеяла, Обков, Образователно-Скоби за пододеяльников с Мека Кърпа, Държат Одеяло от пристрастия, Ватирани Възглавници, Завеси, Двустранни ?

ARIKJ 16 бр. Скоби за пуховых одеяла, Обков, Образователно-Скоби за пододеяльников с Мека Кърпа, Държат Одеяло от пристрастия, Ватирани Възглавници,

BGN 3.33
Продукти

【Висококачествени материали】копчета с форма на гъба и ноктите са от памучна повърхностТекстурата е мека, и вие няма да усетите студ, когато тя засяга тялото.Материал ABS в долната част на траен. 【Предпоставка включва】 : Вие ще получите 16 комплекти скоби за пододеяльника : 16 х грибовидных копчета, 16 х дълги пирони.Използвайте въображението си, за да направите така, това се превърна в голяма помощ във вашия живот. 【Лесна употреба】 само трябва Да пропуснете игла през одеяло и поставяне на пирон в кръгъл отвор в другия край, за да го повали.Има вътрешна алуминиева шайба със защита от пробиви, не е нужно да се притеснявате за опасност от убождане с нокът или попадащи му на легло, което го прави по-безопасен за употреба. 【Широко се използва】 Той може да задържи одеяло от пристрастия; Те ще ви помогнат да повече да не се събуди със свален в купчина завивки, тя може да се използва за сортиране на чорапи и закрепване на пердета, калъфки за възглавници. 【Леки и безопасни】 Като практични инструменти за производство на одеала, възглавници, пердета, калъфи за мека мебел и покрива възглавница, те не са толкова лесно расстегиваются.Прости и елегантни, тези малки неща ще спестите вашето време и усилия и ще ви донесе добър опит.Технически характеристики : Материал : памучен плат, ABS-пластмаса Цвят : розов, бял, син, сив Брой : 16 парчета Размер на опаковката : 5.5 инча х 3,75 инча х 1,57 инча (14 см х 9,5 см х 4 см) на Помещение включва : 16 х грибовидных копчета 16 х дълги нокти Характеристики на : Качествен материал, безопасен, лесен за употреба.

R

Продукти в категория