.

.

Чанти и калъфи за матраци, за да се движат и съхранение на California King Size с дръжки, за многократна употреба Водоустойчив калъф за наматрасника повишена дебелина с здра?

Чанти и калъфи за матраци, за да се движат и съхранение на California King Size с дръжки, за многократна употреба Водоустойчив калъф

BGN 1.67
Продукти

?? Добре обмислен дизайн : Чанта за съхранение на матрака AQRIUK с 8 здрави дръжки, с две висококачествени двустранна метални ципове, светкавица затваря 3/4 от страна на чантата, за матрак, който ви позволява лесно изтегляне на вашия скъпоценен матрак ?? Здрав и сверхпрочный : чанта за матрак е изработена от 12-мм-найлонов плик, tarps повишена здравина стандартна товароподемност 200 кг!. ?? Е подходящ за смяна на жилището или за съхранение : когато се премести у дома или намалявате матрака на склад, покрийте го с пакет за съхранение матраци премиум-клас от AQIRUK и винаги дръжте го на чисто и сухо.Да Не се увредят вашия ценен матрак. Забележка : Шевовете и около светкавиците не са водоустойчиви. ?? Опазване на околната среда и спестяване на пари : За разлика от други еднократна употреба пластмасови прозрачни опаковки, които лесно се разкъсват, нашият син пакет за съхранение на матраци може да се използва отново и отново, можете да спестите пари и да дадат своя принос в опазването на околната среда.Важното е, че от него не беше миризма!. ?? Размер California King : 86 "X 75 x 15", калъф за матрак може напълно обвива целият матрак.Когато не ги ползвате, можете да го сгънете, така че да не заема вашето жизнено пространство.Компанията AQIRUK пусна матрак цилиндър, който е удобен за преместване и съхранение на матраци.След като го купите, вече не е нужно да се притеснявате за преместване и съхранение на матрака.Калъф за матрак от AQIRUK е изработен от висококачествена водоустойчива материя PE, която можете да използвате отново и отново.Поставете матрака в голяма синя опаковка, застегните ципа и съхранявайте вашия скъпоценен матрак пази от насекоми и прах.Колко лесно е да се премести с любимия си матрак в друг град?Заслужава ли той в движещ се камион или да се навежда?Може би, вие ще можете да използвате по-голяма чанта AQIRUK с дръжки за защита на вашия матрак, което също така максимално ще се облекчи работата на хамали.когато се премести у дома или намалявате матрака на склад, покрийте го с пакет за съхранение матраци премиум-клас от AQIRUK и винаги дръжте го на чисто и сухо.Никаква вреда на вашето ценен матрака.Изработени от 100% първичен полиетилен.

R

Продукти в категория