.

.

13 Бр. Печати с Листа на дървета за производство на пощенски Картички, Шаблони за Рязане на зърно за Scrapbooking на Просвет, на Хартиен Декор, Албум Направи си сам, пощенск?

13 Бр. Печати с Листа на дървета за производство на пощенски Картички, Шаблони за Рязане на зърно за Scrapbooking на Просвет, на Хартиен

BGN 3.00
Продукти

【Високо качество】 Матрица за рязане на гранули листата са изработени от високо стомана, здрави и дълготрайни, които може да се използва в продължение на дълго времеСтруктурата на материала и може да повлияе на ефекта от вашите работи. 【Уникален творчески 】 Използвайте тези печати за листа, за да ги уникална форма.Придайте на вашата пощенска картичка хартия или специална форма.Те също са много подходящи за направата на шаблон, ще добави няколко приятни елементи към вашите поделкам от хартия.Направете работата си ръчно изработени от по-креативни. 【Как да използвате】 Заедно с вашия высекальным машина высекальные матрица, за да позволи обособяването фигури от хартия, картон, пергамент, специална хартия, метално фолио и много други. 【Прилагането на】 Режат хартия и други материали, включително древесностружечную печката, картон, специална хартия и т. Can работи с повечето основни марки машини за щанцоване.Създавайте уникални дизайни и дори сложи ги на слоевете, за да им даде допълнителни размери. те са идеални за прецизно изрязване на снимки, както и за създаване на шаблон или многослойности за да получите зашеметяващ 3 D ефект. 【Идеално за подарък】 Можете да направите уникална поздравителна картичка на своите деца и приятели.Или можете да направите от тях са празнични изделия за ръчна работа, това ще бъде ценно спомен.Когато настъпи лятото, изпратете своите най-добри пожелания на семейството и приятелите си с помощта на пощенски картички "Направи си сам".Широко приложение : Щанци за рязане на листата имат широко приложение, могат да се прилагат за scrapbooking, кардиране, хартия, печат, албуми, занаяти собствените си ръце и така нататък, използвайте печати с зернистыми листа за създаване на красиви форми за любимите си картички и хартия.Технически характеристики : Материал : въглеродна стомана Помещение включва : 13 бр. матрица за рязане на листата на дървото (нарязани листа на дърво) Размера на формата за щанцоване на листа : както е показано Как да използвате : Стъпка 1 : Изберете тип матрица за рязане на хартия и картон.Стъпка 2 : Поставете режещи матрица и хартия картон на прес-форма за рязане Стъпка 3 : Покрийте пластмасова дъска за релеф Стъпка 4 : с помощта на прес-форми за рязане Стъпка 5 : албуми, албуми за изрезки или поздравителни картички със собствените си ръце Стъпка 6 : Готови изделия, накрайници за поздравителни картички: са Възможни отклонения в 1-5 мм от ръчно измерване В комплекта са включени само режещи матрица, модел в комплект не е включена.

R

Продукти в категория