.

.

100 бр. стикера за Информираността за рака на гърдата, Розова Лента, Етикети с Вяра и Надежда за Женски Лаптоп, Водоустойчив Винил за Списание, Бутилки за вода, Телефо?

100 бр. стикера за Информираността за рака на гърдата, Розова Лента, Етикети с Вяра и Надежда за Женски Лаптоп, Водоустойчив Винил за

BGN 2.60
Продукти

【Идеален подарък】 Това е чудесен подарък, предназначени за юноши, момчета, момичета, приятели, деца, любовнициИзберете подарък може да бъде трудно, но с тези стикери няма да се объркат!. 【Висококачествени материали】 Не е лесно да изчезнат, няма да имат неприятна миризма, които са безопасни и трайни.съхранявайте устойчиви и ярки цветове. 【Водоустойчиви и издръжливи】Етикети са изработени от висококачествени винилови материали, имат функция за защита от слънцето и водоустойчивост.Тези винилови стикери са изработени от не оставляющего следи от лепило, което не само може да порваться и не оставят следи, но и чудесно за повторна употреба!. 【Работи на всички гладки повърхности】 Тези стикери са подходящи за вашите лаптопи, компютри, клавиатури, бутилки с вода, гидрофляг, албуми, албуми огледала, тетрадки книги, списания, багаж, скейтбордов, сноуборд, велосипеди, превозни средства, китари и много други. могат да ви помогнат да изглеждате по-модерно и уникално. 【Задоволителни услуги】 Гаранция за качество и 5-звездно обслужване на клиенти, ако имате проблеми с нашите стикери, моля, просто ни кажете и ние ще ви помогнем да решите вашите проблеми!. 【Идеален подарък】 Това е чудесен подарък, предназначени за юноши, момчета, момичета, приятели, деца, любовници.Изберете подарък може да бъде трудно, но с тези стикери няма да се объркат!. 【Висококачествени материали】 Не е лесно да изчезнат, няма да имат неприятна миризма, които са безопасни и трайни.съхранявайте устойчиви и ярки цветове. 【Водоустойчиви и издръжливи】Етикети са изработени от висококачествени винилови материали, имат функция за защита от слънцето и водоустойчивост.Тези винилови стикери са изработени от не оставляющего следи от лепило, което не само може да порваться и не оставят следи, но и чудесно за повторна употреба!. 【Работи на всички гладки повърхности】 Тези стикери са подходящи за вашите лаптопи, компютри, клавиатури, бутилки с вода, гидрофляг, албуми, албуми огледала, тетрадки книги, списания, багаж, скейтбордов, сноуборд, велосипеди, превозни средства, китари и много други. могат да ви помогнат да изглеждате по-модерно и уникално. 【Задоволителни услуги】 Гаранция за качество и 5-звездно обслужване на клиенти, ако имате проблеми с нашите стикери, моля, просто ни кажете и ние ще ви помогнем да решите вашите проблеми!.

R

Продукти в категория