.

.

DanLingJewelry 50 бр. Случайни Красиви Мъниста Без Дупки върху плоска Подметка, Кавайные Висулки във формата на Животни, Star Модел Торта, Окачване на Равна Подметка за Бижут?

DanLingJewelry 50 бр. Случайни Красиви Мъниста Без Дупки върху плоска Подметка, Кавайные Висулки във формата на Животни,

BGN 4.40
Продукти

?【Размер】 Приблизителна дължина 12 ~ 22,5 mm, ширина 19,5 ~ 26 mm, дебелина 4,8 ~ 10 mm ?【Брой】 Само ще получите 50 броя различни скъп ключодържатели с фиксирана облегалка на случаен принцип. ?【Материал】 Сладки тематични ключодържатели не само трайни и лесни, но също така красива и универсална за създаване на проекти.Мъниста без дупки са с високо качество, така че можете да направите от тях, всички занаяти собствените си ръце. ?【Дизайн】 комплектът включва мъниста с различни форми, като заек, котка, мечка, торта, звезда, дъга и други.Те са нежни и сладки, ще ви позволи да се чувствате много удобно и леко, това е добра украса, за да се намали стреса. ?【Широко приложение】 Можете да ги използвате за украса на вашите колиета, обици, халки за ключодържатели, гривни, чанти, ленти за мобилни телефони, албуми за албуми и т. е Отличен за производство на бижута, декорация на дом, изработка на подаръци и така нататък. ?【Размер】 Приблизителна дължина 12 ~ 22,5 mm, ширина 19,5 ~ 26 mm, дебелина 4,8 ~ 10 mm. ?【Брой】 Само ще получите 50 броя различни скъп ключодържатели с фиксирана облегалка на случаен принцип. ?【Материал】 Сладки тематични ключодържатели не само трайни и лесни, но също така красива и универсална за създаване на проекти.Мъниста без дупки са с високо качество, така че можете да направите от тях, всички занаяти собствените си ръце. ?【Дизайн】 комплектът включва мъниста с различни форми, като заек, котка, мечка, торта, звезда, дъга и други.Те са нежни и сладки, ще ви позволи да се чувствате много удобно и леко, това е добра украса, за да се намали стреса. ?【Широко приложение】 Можете да ги използвате за украса на вашите колиета, обици, халки за ключодържатели, гривни, чанти, ленти за мобилни телефони, албуми за албуми и т. е Отличен за производство на бижута, декорация на дом, изработка на подаръци и така нататък.

R

Продукти в категория