.

.

TONPOP Котки Мост Котка Играчка За Катерене Дървена Дограма За домашни Котки Къщичка На Дърво Легло, Хамак Когтеточка от Сизал Мебели за котки Монтиране на 90-140 см (Раз?

TONPOP Котки Мост Котка Играчка За Катерене Дървена Дограма За домашни Котки Къщичка На Дърво Легло, Хамак Когтеточка от Сизал

BGN 32.75
Продукти

Подходящ за котки с вродени навици за лазаниюКотките могат да играят на моста на воля, и те могат да раждат няколко котки едновременно.Стенни дизайн спестява пространство в дома си.Котките могат комфортно да спи на стълбата.Защита на околната среда /трайни / траен натоварване, този мост е направен от бор и сезал.Характеристики : Подходяща за котки с вродени навици за лазанию.Котките могат да играят на моста на воля, и те могат да раждат няколко котки едновременно.Стенни дизайн спестява пространство в дома си.Котките могат комфортно да спи на стълбата.Защита на околната среда / трайни / издръжлив, носещ товар, този мост е направен от бор и сезал. : Проявете творчество и свободно да комбинират.Всички те идват с винтове, аз ще артикул заедно с винтове, необходими за инсталиране.Продукт : Въженият мост за котки Тип : стенен Материал : сизал/бор Размер : дължина 90/100/120 /140см, ширина 25,5 см (10,03 инча) височина 24 см (9,44 инча).Принадлежност : Мебели за домашни любимци Mailto : 1 бр. * мост за котки Забележка : 1. Ако имате някакви проблеми по време на инсталацията, моля свържете се с нас и ние ще решим това за вас. Поради измервания ръчно може да възникне грешка в 1-2 см, моля, разберете.Отклонение от цветове може да се различават поради различни настройки на монитора.Многослойни дизайн позволява на вашите приятели-за котки от свободно скочи, лазать и опознаването на своята кошачью кула.

R

Продукти в категория