.

.

HIDROSIL Котешка Задвижваната, за да Вкара врати, Патентована Окото на вратата на достъпа за домашни любимци с Запирающейся Магнитна клапа за кучета кучешки и котешки ?

HIDROSIL Котешка Задвижваната, за да Вкара врати, Патентована Окото на вратата на достъпа за домашни любимци с Запирающейся Магнитна

BGN 10.40
Продукти

【Котешка задвижваната само за да вкара врати】 Подходящ за собственици на домашни любимци, които искат да инсталирате котешки вратите на сетчатую врататаКотката може свободно да влиза и излиза, както и самостоятелно да съставят своя график. 【Издръжлив и лесен за инсталиране】Задвижваната за котки изработени от здрав материал ABS.Приложен наръчник за инсталация.Подробни инструкции за инсталиране спестяват време на инсталацията. 【Размери и граници на разтягане】Задвижваната за котки е подходящ само за да вкара врати за домашни любимци.Размерът на рамката е 11 2/3 "* 11 2/5", откриване крило - 9 3/5" * 9 9/10", че е подходящ за котки с тегло до 22 кг.s с тегло до 22 кг. 【Как вратата той е подходящ? 】 Инсталирайте тази врата за домашни любимци само в по-вътрешната/външната сетчатую врата, прозорец и всички други области на екрана, не може да се използва за много дебели дървени врати, метални/ алуминиеви врати, стени. 【Интимно за обслужване на клиенти】 Ние се стремим да предостави на клиентите си качествени продукти и полезни услуги.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория